回應飛馬電腦 (2)

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
超頻冠軍好明顯純粹每次發生既大小事,都起度刷存在感
自己覺得香港發生既所有事,都係自己管轄範圍,自己起呢個地方係icon
以上帝角度指指點點

我知好多野既
唔刷下存在感點R sponsor
你sub我花patreon就會知道,快d sub

跟據我嘅理解, 即係商家佬係至少有一次機會明食你, 恰客
所以如果第一次恰你, 你上網投訴, 之後我花幫你解決件事, 就即係代表商家佬從來冇恰過你, 而你應該感恩商家佬好人特別處理你呢單case冇食盡你

你買得港行, 就預咗, 就係咁
sub我花保平安, 5蚊平過月供保險
咁你又講得可能岩
係咪孤陋寡聞同慢慢習慣好快就連自己都搞唔清
潛你老母, post我覆咗啦屌你個閪彈出彈入
你依家係咪同我講你撐商家佬玩無限期呀, 屌你老母
VG 之前話課夠$1000 講飛馬,仲差幾多?

佢之前同飛馬笑笑口拍果幾秒片 係唔係del咗,好似搵唔返
笑死 有冇師兄夾錢比個傻閪van狗去salon洗下頭 見親佢個油淋淋嘅頭都想捉佢去游泳池逼佢洗頭
留名
見過真人? 我淨係正都見過林仔、大編,其他都未見過

冇大冇細
去手工洗頭囉
啲「朋友」係咪想煮死佢
分埋佢個市場
人地知道晒腦場內情架,唔係點解人地開patreon咁多follow
糾正啊煩閪
已 block
撚仔:即係我行情行規成件事來龍去脈都知
不過你想聽既就課金先啦
依家飲完餐湯食埋頭盤
呀Matthew可以出嚟講野未
睇得出你好興奮
諗唔到有咩優點
唯有將人手砌機當做優點
手工袋 手工錶 手工電腦
洗緊八月十五
知就分享下
課完金都係知得1/3
仲有個2/3隨時顛覆呢1/3
你係咪誤會咗啲咩

原本你想講咩
藍藍路無法看見這則帖子, 因為他不是hkepc不正常文書研究所的成員

原來係封鎖, 即係再高一級唔係踢咁簡單???
咁我地花仔點算???
仲有藍藍路個discord入面當時仲有好幾個人, 聽講呀john都喺到喎
a君你傻咗想搞埋呀john? 你唔好搞我花仔呀我同你講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞