回應飛馬電腦 (2)

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
咁佢貼上Reddit sffpc又真係唔知點解有人讚
砌sffpc砌到成部matx咁大舊都有人欣賞
剩係offer比讓治都幾撚陰毒
我係讓治真係去報海關算 做完野仲諗住將損失減到最低陰鳩樓主

樓主怕麻煩 其實唔係好煩架渣
流程:
1:email/電話/親身報海關 (親身較佳 因為之後你都好大機會上多次)
2:打電話/email問你詳情 或 直接叫你親身去落口供
3:開file 定期同你報告調查進度
如果夠料都應該唔洗你上庭 (除非你再自己去小額錢錢債告)
幫佢出名
賣淘寶料畀客
劏水魚
我12月係evga官網排左張3080。早排終於排到我。。6900買左。。過兩日到香港。。重要就咁排。訂又唔洗比。又可以正價買。讓治巴真心慘
咁你好好彩
聽聞evga官網排隊排到痴哂線

Wtf
係會升值

原來仲未覆
都排左4個月。。但起碼有貨同正價。
鬼佬咩都讚㗎啦
禮貌嚟 係咪真心讚就唔知
簡單過覆飛馬
起碼政府佬朝九晚五樓實應機
人地打飛鹿...就知人地曲緊啦.
一萬都唔駛就平息咗場風波
真係唔好放過呢d鋪頭惡性循環
飛馬用harryw名義左手交右手炒卡 有逃稅嫌疑
冇人跟進?
下次換電腦又可以睇少間
曲佢老母咩 條友傻閪牆頭草
早幾日見話人屌林仔果D係無大無腦 叫人踢佢地出Gp
依家望返佢以前d片既標題真係好尷尬
仲問人直昇機咩聲

https://www.youtube.com/watch?v=0yba-Ioc2Rc&ab_channel=%E9%A3%9B%E9%A6%AC%E9%9B%BB%E8%85%A6FLYHORSEHK
無大無細*

咁我貼呢張過reddit應該都大把人upvote
最後炒卡都係賺少$1000賠畀樓主
再搵幾條友 係度帶風向 自己就係咁易出篇19 聲明
係度不停spin 去第二樣野 話晒成個行業 講到唔係淨係自己問題 有證據 又當睇唔撚到
唔係唔識
係唔想做啫
原來係咁... 無追開條友講過咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞