回應飛馬電腦 (2)

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
照你既思路, 係咪應該要搞網上實名制
d kol/網店要食網上條水, 但係又要屌D網民講野無後果
靠網上評語/讚/subscribe果d你唔好計呀嘛
機頂個兩把明明激光劍黎
係EPC主場都比人屌到敗走
係FB DC GROUP又驚比25仔cap圖

比條生路黎行啦大佬
利申想樓主得到合法合理佢又收貨既賠償,想飛馬仆街得到教訓以後唔搞呢益礦佬,想食下花生但唔駛佢仆街到執笠。

咁我推個post 既目標唔係跟其他人隊,唔想推到飛馬老闆畀人拉左飛馬執笠就係spin既?痴線

講句大家都好下台既方法就話我帶風向吹樓主貪心,明明開口價出黎想點解決先係合理要做既野以示樓主唔貪咩(要卡加捐錢);反諷飛馬你睇唔明就話幫佢奶我都算,講事實畀人屌好合理又話幫kol護主 連登仔畀人打包做撚樣綜合體就係因為個post冇d獨立諗野令你記得佢個名既人,只有小狗亂吠就對件事有幫助咩
一次姐
有第二次咩
條友根本都冇撚料
佢講明等候分貨...佢拖你一年點算
訂完加錢先俾貨你
打本俾佢做鳩你
咁洗唔洗開埋post幫飛馬諗諗點拆?
都未必
不過剩係諗讓治巴嗰一千蚊真係太大貪
就係個次囉
班kol死雞撐飯蓋邊忽見到講得啱
咁緊張飯碗就唔好有花生食就沖出黎做正義撚啦
屌你啦,咁宜家連登仔亂屌定講事實呀?

仲話撚仔佢地岩
但法例有寫冇寫明貨期都有得追

何況當初佢答樓主過幾日有貨引樓主落搭
起碼唔會咁肉酸先啦大佬
人地serve 大陸客就拎埋部NAS返深圳寄貨

香港客就狗咁撚,點解可以差咁遠
但佢地都係 keep 住講錯嘢

咪講到連登仔剩係識佢地咁啦
ViuTV 夠俾連登仔屌得多
人地執粒未
你咁跳脫架
我冇話人地訴諸高登仔連登仔呢d label係唔岩,應該要實名上網
我只係話人地出樣出名所以有d背負,唔敢屌d已開名開樣既人,畀d面人地.

你上連登高登用匿名身份又唔出名又唔出樣我就唔怕得罪你,唔屌你屌邊個
屌得岩遮,冇話一定係抵屌同你一定要企定畀人屌咁on9架嘛
屌撚到佢敗走
一早準備好上 上面做生意喇 兩三年前巳經用緊屌米手機
我搵唔到個回應 係邊一篇?
PM 嚟
自膠
PM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞