193寸TVB收視:得幾百部電視機(2)

1001 回覆
1417 Like 8 Dislike
要用民意話比viutv知 觀眾攬3爺
viutv藝人洗撚跟你tvb個階級觀念論資排輩
你窒人就得 人地講事實又唔比?
唔緊要啦大家年齡差距擺喺嗰度,33仲有好多時間,矮仔就唔知啦
花姐error 十分推薦!
自己一個睇都會笑出聲
其實少睇嘅
點夠你呢啲啊伯餘生得返睇tvb過日晨咁慘
Error 遊真心必睇
再唔係支持下33 個youtube channel
Poki唔出聲咪幾好睇
之前佢一講野就替佢尷尬
成日扮講嘢唔正 低級式搞笑到極點
我諗得六歲或以下嘅先會笑
要帶埋電話落池
綜藝類
花姐ERROR 遊
膠戰

劇集(個人睇法)
二月廿九
教束
佢做架勢堂果時mc收幾百蚊呀唔通
係到滔光就死撚開啦柒頭
可能有禁但係佢地冇聽呢
好難想像viutv會比佢地咁講野
做個好心 Block鳩d tvb狗
留多d時間比佢地上微博小紅書打飛機
岩岩chill club
原本覺得193唱又唔得跳又唔得
估唔到原來佢先係最勁嗰個
打天下 暖男應該最岩街客睇
因為佢叫193 (身高193cm
然後疊字咁叫佢個名 就係33啦
有時都會叫佢3爺 / 33豬
冇理由11 99 架嘛
Error遊第一季15集 第二季20集 每集半個鐘
Error自救tv就15集 每集半個鐘
口罩小姐都係佢地主持 有10集 每集一個鐘
如果想少少地睇嘅話可以睇住考有feel先 有鏡仔同error
克服他她它第6集都有佢呀好好睇
暖男爸爸
入黎笑9你仲睇tvb咋 老野
錯喇 對住你呢啲傻閪唔使有point㗎
2021仲睇tvb都知你份人係乜柒喇
係鐘意盲目追擊你件垃圾㗎喇 吹呀
193本身連ViuTv都成日串嫁啦
冇budget 人工好平 冇買保險
會驚個過氣電視台咩
本身好少睇電視 viu都好少睇 友台更加唔洗講
最近係twitch到睇到人地播viutv d節台 發現幾好睇
就開始追 特別係綜藝 真係冇得比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞