193寸TVB收視:得幾百部電視機(2)

1001 回覆
1417 Like 8 Dislike
你依家知我咩料啦
193 真係好黃, 每次睇呢條片都睇到眼濕濕
https://youtu.be/xfTK_dTyazw
其實又幾開心
演藝圈排走垃圾輩份文化
唔理幾多歲都好,上位靠實力
知我咩料啦
其實佢地兩樣都有
Mirror就謙卑回應
Error就直接串
但點都係viu比人讚
收視率都是抽樣的 美國亦是如此
但是結果不會有太大問題
睇error遊
佢地瘋到連生啤都玩到炸撚爛埋
對面台?
可以咁癲?
最黃組合error
要衝出國際
193有講錯咩?tbb真係咁多年都一成不變喎
就算換左矮仔上去 咪又係用人唯親 tbb真係傻仔先覺得好睇真係唔明佢地有咩資格問人借姜濤
條矮仔最威就係做左獎門人呢個節目囉 佢之前做演藝人協會會長搞到一鑊泡咁而家古天樂接手 佢真係會幫啲會員,上年武肺搞到演藝界一pat屎 古天樂即刻拎錢出嚟派比啲會員
條矮仔啲老屎忽文化唔踢走 演藝界永遠都唔會有新人上到位
3爺我撐你
咁一隊人一定要有人幫手打圓場嘅
https://youtu.be/8sK8-lj0Jtk

大家如果有時間都可以睇下佢個人live
我成日返工當背景聲咁聽

呢段真係次次聽都笑死 巨龍的故事
啱呀 193攻 肥仔打圓場 阿dee撥火
193句句都好笑
40幾歲仲後生仔傾下偈
193:知我咩料!
還我193潮遊香港
正式成為193打手 In 193 We Trust
針對TVB班傀儡又唔知你班人咁落力
人地都唔撚出聲企一邊你又唔高興
平時ching應該乜都睇唔過眼,係咪有反社會人格?
可能佢哋有開架
但推唔郁呀 同TVB啲收視一樣
唔好篤爆人啦 人哋玻璃心呀
支持193
193係最完美
諗定點駁:

1. Viu咪又係藍,你班黃屍當viu黃店咁捧
點藍都唔夠 TVB 咁黑

2. 大把人睇tvb

有幾多呀? 開著個電視就當睇緊都計咪多囉!
3. 我唔係tvb打手,我只係覺得viu垃圾
做打手做到你咁真垃圾
4. Who?
你唔識代表有鴻溝,同現世脫節
5. 你哋屌人睇tvb,惡過共產黨
而家你有比人拉咩?有比人用棍扑咩?有比的士車斷腳咩? 屌你老母!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞