193寸TVB收視:得幾百部電視機(2)

1001 回覆
1417 Like 8 Dislike
193越來越攪笑
新聞出咗之後
一夜之間
193 ig 多咗幾千人 follow
戴定頭盔 唔記得邊度睇過 好似啲人認到班人係193fans
不過fans問題 其實都唔關mirror error 事嘅
論資排輩真係好on9
就係因為呢樣野,tvb啲藝人幾肉酸,至矮一上後生仔,fyy六號個班擦鞋擦到,睇六號奶肥媽奶到出水真係好睇咩
尊重嘅野 都要果位長輩值得尊重
擦鞋同尊重係兩樣野黎
對住至矮呢啲老淫蟲真係唔使尊重
而家嘅觀眾就係要呢啲
88.8k
佢唔係admin 嚟
只係送好多嘢同埋眾目睽睽下撘的士跟住193拍野嘅人
講事實姐
Jb得野?
3爺
點會唔到193 出口
自己個fd 姜濤俾人踩到上心口 點解唔可以還擊
只可以話佢唔怕得罪人 但呢d小丑得罪都冇所謂啦
好似dodo姐 汪阿姐呢啲就算上曬神枱 但都識尊重人同提攜後生嘅咪個個都尊重
串佢有咩問題
嗌多d人follow 33 ig啦
Post 3都黎緊
打和 viu tv 日日都講緊啦
未 follow 嘅快d follow la

https://www.instagram.com/p/CJfxPYQs0nT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞