193寸TVB收視:得幾百部電視機(2)

1001 回覆
1417 Like 8 Dislike
魯生之後係ig話佢唔知情
空肚講宵夜係近年好睇節目
最後果集cut番曬食屎食屎食屎出黎
總經理真人都幾講得笑

有趣有趣
Error 遊1識睇一定要睇第13集同第15集

https://youtu.be/8s708izYY3M
https://youtu.be/K5YHSJz1WXc
193做完醜人 viu高層包底
193如常出鏡 官方繼續同友台保持良性競爭
對家冇位入 成件事好完美
講真
Error三子咁幫pk
大家就放過佢啦

幫pk化解
條條橋都好笑
t咩vb出身呀 咪講撚左佢地做電台已經收緊貴價lo
死撚開啦柒頭 傻撚夠未呀
唔知以為佢地做tvb先可以叫到咁高價
睇tvb係咪會令人on9呀 噢sor 你本身已經係on9
雪藏冰雕
好心你FC下先啦
森美龜頭bob都CCTVB出身?
計黎計去都係得2個
仲要攞D舊數據(2018) 呢幾年香港變哂嫁啦 你訓醒未啊
講40歲嗰度都幾串喎
噉樣串矮仔
做咩唔幫tvb開post
我就係鍾意33夠on9,仲要敢言
三爺

見到33 啊dee同肥仔個個訪問都攬poki
上chill club又特登唱我們不碎
feel到佢地真心堅信error係4爲一體 唔想error散
睇在佢地份上 咪比個機會佢lor
公司資源太少全部擺晒係Mirror身上,Ala嘅成就全部都要靠佢哋自己去爭取,今晚Chill Club佢哋表演之前肥仔講嗰段說話真係聽到好心酸雖然本身佢哋同Mirror好friend,但係幾friend都好應該都會有啲唔開心⋯⋯
33 唱歌真係進步咗好多!
40歲係6號
米奇冇5都有6張啦
Error遊最好睇係s2e15
成集都笑到停唔撚到
viu: 已強烈譴責193對鄰台事務說三道四
唔止,其實好多老嘢係無辜架,例如,老人院嘅老嘢咁。有次陪朋友探佢媽咪,留意到連續幾間房嘅電視都係開CCTBB。朋友轉述啲阿嬋話,係院方規定,唔好難為佢哋喎
識唔識字啊柒頭

5|區永權
區永權曾任有線娛樂新聞台主播,後來轉投nowTV擔任節目主持,現時喺無綫更加係老是常出現,平時大家見到佢的《東張西望》、《大玩特玩》或是早幾日的《星光熠熠耀保良》等。另外唔少電影活動,包括2015至2017年的《香港電影金像獎》,都是由區永權擔當紅地氈司儀。

Wiki:
經紀公司 香港有線電視(2003年-2012年)
now寬頻電視(2012年-2014年)

無線電視(2015年至今)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞