193寸TVB收視:得幾百部電視機(2)

1001 回覆
1417 Like 8 Dislike
邊撚度有3個 未到7月點解多左個朋友嫁
有幻覺入青山啦唔該
你兩個post加埋有冇幫我推咗50個留言
唔洗陪條一早露底嘅賤種打泥漿啦
tvb狗比免費五毛更下賤
計返Viu TV 開台5 年啊喎⋯⋯
岩岩諗住po上黎
https://youtu.be/RzwfVSU0R60
咁又唔好
佢幫我推咗好多
去唔去到post 3就靠佢
好感動 鍾意有更多人欣賞佢
由星一最鍾意佢到而家
由星一淘汰追佢ig 到知佢簽到Viu
再有一系列error遊節目到口罩小姐
或者佢自己嘅個人live 每次都有睇哂
講真唔會咁樣就唔撐error,機會會比佢,
但真係雪返一排認真道歉反醒下先
佢都3張野但仲onon99咁成日講錯野
成隊保佢唔保得幾多次
入tvb前森美已經係金牌司儀啦你係咪on9架
佢入tvb先開始做司儀job咩傻閪
你真係on撚9唔係扮架wo
個on9波真係好撚好笑屌你老味
你由得隻tvb狗慢慢打飛機算啦
得啦,知你威啦躝啦

我地有我地覺得error正,你有你奶曾志矮袋底泥,好地地走入黎搏屌jm9?俾你屌哂依到所有人,都唔會有人突然覺得:「嘩屌TVB真係正撚過ViuTV ,error真係無大無細」你成件事無意思架wor
區永權有線
Bob新城
森美商台

得楊洛婷同李浩林係TVB出身囉
點樣5個有3個TVB出身?
不如你試下唔好搵2018數據啦
2021個世界變哂嫁啦
你唔好係原地踏步啦 人要進步嫁
2018 CCTVB廣告都仲屌打ViuTv
2021又咩環境啊?
睇下CCTVB股價跌左幾多 睇下冇左幾多廣告客戶

你地認清自己問題 檢討下先啦
唔認清問題係唔會進步嫁
難聽D講 呢度D人都係睇CCTVB大 點解依家會離棄哂你地?
冇關係 都要睇班fans觀眾爭唔爭氣一路支持Error
有人氣就自然有人捧
當推post咋嘛
歌手,廣告,人氣唔夠人比
就搬MC
兩個本身已經係金牌司儀嘅人
一路都已經收開貴價 比佢講到因為入左tvb先可以開價咁高
已經知佢on撚9啦 係到滔光當tvb幫森美枱價
真係人唔笑黑警吠啦 條撚樣係真係on撚9
用屎眼睇野唔怪得咁鍾意tvb
你地唔推tvb post上嚟咪得囉
推啲垃圾上嚟阻住人地瀏覽討論區
曾志偉係時任偽人協會,梅姐病逝就一做做10年。
當年發牌689使橫手單野,曾會長幫下同行發聲都唔撚得,
為左cctvb既利益,理鳩得你班台前幕後食穀種。

結果佢寧願辭去會長,選擇企係維穩一方,睇住你班台前幕後返tvb乞食。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞