193寸TVB收視:得幾百部電視機(2)

1001 回覆
1417 Like 8 Dislike
又關193事
正想講
打和呢個咁嘅身高
我就唔信佢會俾啲高佢咁多嘅搶佢風頭喇
佢啲兄弟真係好好,佢執到啦
口罩小姐初選嗰陣阿dee有講我信你唔花心
然後chill club 又唔宣傳新歌i promise 都要唱我們不碎而家夜晚重播花姐error 遊 以前有追晒 覺得嗰時嘅pk 係幾humble 同埋好落力
公司同佢啲隊友都咁撐佢 希望佢識生性
呢個真係睇到起雞皮
笑左
佢個高度應該岩岩好去到193條J
Dee gor話我信你唔花心擺明係潤佢啦不過睇得出佢地真係好撚fd 希望poki會珍惜呢班兄弟
等睇藍絲老人台Fans 第時吹奏身高170以下嘅男仔
佢地會話mirror跳舞好似幾好睇

但點都會轉返去cctvb
星期一仲要同佢地爭電視
無話關193事
純粹比大家認識下佢啲fans有幾惡
得罪班友隨時連命都無

Btw有無人知果幾條肥閪比人拉左未?
好撚正
但我唔明收線幾百點嗰句點解
問題係Mirror fans嚟喎
關193咩事
你四條友真係經典, 一個矮個曾志偉,一個爛口MK仔,一個情場騙子八兩金,再加隻馬騮仔。 黃絲就係鍾意埋呢啲咁嘅嘢 唔該要捧都捧啲合理啲嘅人做嘛,咁樣搞到人哋以為我哋黃絲都係小丑嚟。 柒就柒在呢班人冇一個夠膽講革命口號,冇一間黃店回播革命歌,成班都係唔肯面對現實啲細路仔。

有部咁嘅嘢
唔驚 副業嚟
認同
今朝同同事(40up媽媽級) 都話睇肥仔跳舞好吸引 有種攝人魔力
cut咗後面嗰句
淨係話自己係139
已經好tvb
冇計 大人同細路玩,預咗俾人玩殘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞