Netflix 《黑道律師文森佐》討論區(2)

1002 回覆
31 Like 1 Dislike
一開始以為玉澤演個角色好醒 點知原來都係一味殺殺殺 好失望 完全唔同level
唔知點解覺得細佬會死
應該都會
呀瑛真係好型 佢終於成為左爸爸值得自豪嘅女兒
呢兩集戲份都少左
反而眾街坊戲份多左
希望last兩集講番多d感情線
瑛b值得更好嘅結局
雖然劇情集集差唔多又拖長嚟做
啲反派個個蠢個豬
但睇得好爽
宋仲基氣場好勁
街坊如果知道左阿佐已經拎哂d金出黎 唔知有咩反應
曹社長好累事 成日都比人捉到
睇左半集
投入唔到
係咁chock
上次佢套咩Netflix 太空戲已經伏左次
我當佢爽劇睇 又幾多笑位
都睇得幾開心既
今集鋪曬路結局出loveline
響機場叫阿佐唔好受傷,自己都會痛 (算唔算告白?)
又收到美術館email
唔知會唔會有2
出唔到國就拍唔到
【tvN歷代電視劇收視率TOP10】
1《愛的迫降》21.683% 週末 2020
2《請回答1988》18.803% 金土 2016
3《鬼怪》18.680% 金土 2017
4《陽光先生》18.129% 週末 2018
5《哲仁王后》17.371% 週末 2021
6《百日的郎君》14.412% 月火 2018
7《機智的醫生生活》14.142% 木曜 2020
8《Signal》12.544% 金土 2016
9*《文森佐》12.276%週末 2021【NEW】
10《德魯納酒店》12.001% 週末 2019

今集打入top 10
真係到車英被綁架
漢書唔好有事呀 你仲要同文兄繼續玩ICE HOCKEY架
中間有個西裝男流哂血
細佬唔準死呀
牙瑛BB
雖然估到編劇係要咁樣迫loveline 出嚟
話時話首新OST 完全無係劇入面出過
劇組知道今集無點講loveline 所以俾首歌cp fans ff
細佬不要死
都算係嘅兩個人靈魂二為一體
仲要專登揀句意大利文黎學都揀呢句
(定係韓文黎純粹聽落d音節唔同 覺得係Italian)
仲要前幾秒係漢碩槍指漢書
佐佐手拎住個血耳環係咪就係佢之前送比車瑛果個我捱唔到一個禮拜呀 想睇loveline
唔好死呵啦
18集佢勁cute cute囉
其實細佬都唔壞,仲成日俾癲佬阿哥虐待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞