Netflix 《黑道律師文森佐》討論區(2)

1002 回覆
31 Like 1 Dislike
頭先再loop預告 有一幕係漢書之前買嘅槍
漢書係咪都要幫佐佐搞痴線佬啦
男一 文森佐
女一 1中殿娘娘 2高文英
女配 1崔尚宮 2護士長
男配 如果有金義聖 一定支持到底
男新人 其實堂哥個角色好過月升個角色
高文英演自己都叫演技呀
淨係記得姜東柱老母
女主角侯選剩係睇左哲仁精神病同月升所以首選係中殿娘娘,高文英排第二,金所炫個角色真係無咩特別,又收兵
印象最深係BL個到仲有女林公子
男配 惡花或者精神病都好有機
男新人我估唔係宋江就李到晛
女新人私心想朴珪瑛
想當年佢同劉亞仁好睇過朴有天同朴敏英
個人黎講覺得佢個時表現得仲好過太陽個時
男新人如果羅人友靠金炳仁唔係溫達入選都有得比下,佢哲仁結尾上山追中殿個段好睇過曬佢月升入面發揮同印象深刻,月升真係好蠢俾金所炫當係兵
宋江無睇過
李到現個套其實都好好睇,有感人又有搞笑位
不過我心目中最佳男新人無提名,如果唔係我一定選佢,個人覺得Mouse個個變態細路演技真係極度心寒佢先實至名歸
佢其實仲大魔王過會長,會長都話痴線精神病變態,佢唔係,明知有問題仲幫佢支持佢仲有佢地
跳舞個到諗起Joker同harley quinn
如果係佢真係好慘
又成日俾人虐打搞到精神病,有事又俾人推出黎頂罪,真係唔當佢係人,電話名仲只係叫佢扯線公仔
同意 痴線會長都未諗到搞佐佐老母
都係師奶提議
仲癲個個有病既 衰心病狂 玩弄法律
其實佢人物塑造幾成功 幾多人憎佢
我覺得唔似 好少見佢著黑色風褸
但都唔排除呢個可能嘅 佢上集嘅裝束咁yo
得最後廿五分鐘係新嘢 前啲舊花絮加啲訪問
唔該絲打
細佬著嗰套花哩花碌衫拍野好搞笑 賣打火機
仲以為特輯會有多d kiss戲花絮睇
預左啦
最pk係將演員訪問攝係d舊野度 好難成part飛走
雖然有宋仲基姐 唔一定得絲既

如果官方出火機週邊應該幾好賣
最好睇嘅嘢梗係擺落藍光碟啦

漢書介紹阿佐間房比白鴿霸左同有好多打火機好好笑
唔疏起啲頭髮即刻後生翻曬
希望佢遲下可以做到男一
啊佐唔會俾癲佬同c9死得咁舒服
害死咁多人一槍打死佢地反而嗌咗佢地
BTW 我真係覺得結局有可能係細佬打死癲佬
特輯講明師奶佢地唔會收手 仲要繼續踐踏佐佐嘅底線
劇組就快殺青啦
快d星期六啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞