屌你老母臭閪睇戲唔該考牌啦

446 回覆
4261 Like 33 Dislike
旺角睇戲真係挑戰黎
上次平日去朗豪坊睇,竟然有個阿叔可以一路whatsapp錄音一路睇
仲有啲賤種食薯片 整膠袋先經典
早幾年同女朋友睇猿人爭霸戰最尾嗰集
隔離有對中年夫婦係咁講嘢
我殊咗佢哋3,4次都繼續傾
女朋友知我好鍾意呢個series,應該感覺到我都幾sad
我都已經放棄嘅時候我女朋友忽然間爆seed嗌佢哋收聲
佢哋就靜撚咗
完咗場對夫婦喺度口嗡嗡話我女朋友無家教
我哋一齊屌返佢哋全場喺度傾偈屌到佢哋急急腳咁走

多謝女朋友
你男人嚟㗎?
有時真係冇得揀...
勁憎人睇戲講野
可惜我有朋友都係咁,成日問我野,已經hea 答佢
其實憎咪直接啲叫佢睇戲要靜啲,
Hea答佢都係會講
我試過起身另轉面搵手機燈照住後面兩條友,大大聲咁講:屌你老母你兩條仆街傾撚完未呀。
之後成場無再出過聲,結論係d仆街全部都欺善怕惡
真,其實香港人真係普遍都厚面皮同唔理其他人感受,華人個種始終係爭啲
你網上凶狠啦即場開拖連登真係多網上凶狠得把口既毒撚
我呢啲窮撚多數會睇早場 真係唔會發生呢啲事
記憶中呢幾年來只發生過一次 又係典型果種好撚多野問 邊睇邊問 無耐俾一個把好沉好惡既聲 喂! 左一下 即刻無再出聲
其他最多都係訓教扯鼻寒
上連登最撚憎見到你呢種自以為事,以為自己好撚大膽既死毒撚,喺祝你死全家同屌你老母之前有少少問題想問你

1. 你唔俾人地即場屌完之後放上連登?
2. 就算人地冇屌,咁係咪就justify到呢啲閪行為,就代表呢啲閪人既所作所為係岩?
3. 你係咪出親街,一見到唔好既行為都次次開聲屌?例如火車頭,喺公眾條片聽voice message用speaker, 喺條街幾個打橫咁行塞住條路/喺人多既地方一邊行一邊撳電話行到左搖右擺塞住條路...etc 香港人普遍都幾低質同唔理人感受,呢啲行為時不時都會遇到
4. 如果你真係一見親呢啲行為就屌,你平均一日同人嘈幾次交?
5. 平均一個星期繼而動武嘅會有幾多次?
6. 講大話死全家ok?

最後,我屌你老母臭閪你死全家啦死毒撚,討論區唔撚俾人討厭,上連登一見到你呢種戇尻賤種就即刻好撚燥,如果你呢啲人死撚哂就好
上連登最撚憎見到你呢種自以為事,以為自己好撚大膽既死毒撚,喺祝你死全家同屌你老母之前有少少問題想問你

1. 你唔俾人地即場屌完之後放上連登?
2. 就算人地冇屌,咁係咪就justify到呢啲閪行為,就代表呢啲閪人既所作所為係岩?
3. 你係咪出親街,一見到唔好既行為都次次開聲屌?例如火車頭,喺公眾睇片聽voice message開speaker, 喺條街幾個打橫咁行塞住條路/喺人多既地方一邊行一邊撳電話行到左搖右擺塞住條路...etc 香港人普遍都幾低質同唔理人感受,呢啲行為時不時都會遇到
4. 如果你真係一見親呢啲行為就屌,你平均一日同人嘈幾次交?
5. 平均一個星期繼而動武嘅會有幾多次?
6. 講大話死全家ok?

最後,我屌你老母臭閪你死全家啦死毒撚,討論區唔撚俾人討論,上連登一見到你呢種戇尻賤種就即刻好撚燥,如果你呢啲人死撚哂就好
連登不嬲最多呢種以己度人毒撚
講真,搞大佢大家冇得專心睇

再玩大啲開大燈都仲得
收爹啦傻閪
已封鎖會員 - 鳩up_baby
香港不嬲多冇品情侶/狗男女,不過喺連登唔話得情侶,一講親就屈尻人葡萄
係屌你老母臭閪/睇戲唔該考牌 定
屌你老母/臭閪睇戲唔該考牌
旺角百老匯真係預咗垃圾場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞