屌你老母臭閪睇戲唔該考牌啦

446 回覆
4261 Like 33 Dislike
唔止觀眾低質,連啲職員都係,屌佢老母上次坐中後排係聽到出口啲職員大大聲講電話吹水

睇完果次之後black list左呢間呢世都唔會再去
試過係戲院中心有個阿嬸睇睇下傾電話 啲人屌佢佢仲要大嗌「夠膽叫警察黎拉我! 」

個時仲要睇啲氣氛好沉重既電影
叫職員有冇用
女友同我講嘢我永遠唔會應佢,忍唔住我會遞手叫佢靜
之後佢發鳩我脾氣
就算有用都已經攪到冇晒mood睇戲

入戲院睇電話、傾偈、踢櫈嗰d全部都仆街冚家鏟黎
首先mk百老滙一早已blacklist係有大量低等觀眾,但都絕對絕對肯定唔係有錢地區或貴飛就無仆街觀眾或少啲
第二通常你屌佢,九成條友都唔會望返你道歉再靜,佢九成會繼續望住個螢幕靜十秒,之後繼續講嘢
第三通常你屌佢,週圍既人都唔會幫你,甚至覺得你都嘈,俾我我一定幫手爆佢寧願睇多次
最後一定有啲假膠入呢個post搵交嘈
屯門撚 乜9都睇唔到了
我仲激,早幾年睇套戲前面一班大陸後生仔喺度傾偈,我殊左兩次靚幾分鐘又傾,我無明火起一腳踢落前面張凳度,伸個頭埋去同佢地講,我屌你老母,你哋開會開會定睇戲?係咪未撚俾人打過?(跟住拍咗佢哋個頭一下) 之後成場靜過太空,真係唔屌唔得

發覺係住宅區個啲戲院 尤由係一家大細落街睇戲個啲 寧舍多呢啲濕鳩
呢d我當作唔小心
但成場講野個d正一死賤種黎
我試過睇戲隔黎條友係咁拎電話出黎覆msg
重要個moon較到最光
後尾我唔撚忍佢
拎部電話出黎
開到最光隊落佢塊面到
佢先識收埋部電話
之後成套戲都無拎過部電話出黎
支那人知自己冇文化
你屌柒佢哋會自己收皮
你咪試下降野囉
天水圍銀座?
試過隔離坐咗個柒頭,瘋狂講解劇透俾條女聽,條女係咁哦哦哦hea應應該都嫌佢煩
旺角一係朗豪坊
一係行入少少奧海城
broadway垃圾院
香港人一代不如一代
This is Hong Kong
我真係好鐘意香港呀
我都係 忍唔住 同後面個小朋友講
你可唔可以靜少少呀 好彩聽話之後成場都無講野

一兩句對白就係到問問問
呢個年代入戲院真係比錢買難受
銀幕又細 環境又嘈 隔音又差
班拍電影嘅人一味話要支持港產片
硬件軟件都唔掂 呃飯食都執下個賣相先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞