屌你老母臭閪睇戲唔該考牌啦

446 回覆
4261 Like 33 Dislike
等有人話:我俾得錢入場點解唔可以傾偈
所以要鬥嘈?有人幫你就話姐,人哋話返我咁點?之後全影院鬧交搞大件事咁啦喎?唔係全部嘢做法都一樣嫁弱智,香港搞成咁係因為唖忍咩?係因為唔團結呀分割撚
好撚彩 佢唔係睇哥斯拉 唔係中伏
老實講就係香港人怕事既性格先縱容到你講個啲仆街出來,果啲人唔俾啲顏色佢地睇佢地唔知掟,但係好多人總會話「費時搞大件事」,「棧攞來搞」,「晒我時間」等等,唔係指責你只係希望有下次既話要大大聲屌佢老母臭閪
你知唔知點解無人出聲?
因為香港地 港豬好撚多
又唔夠膽出聲 又唔夠膽有所行動
一味淨係識放上網話人

睇戲傾計果班人 你唔洗同佢地客氣既
好聲好氣講一次 唔聽你講咪屌鳩佢地
你有俾錢 你唔係俾錢黎聽佢傾計
總之唔撚洗理 其他人
未試過喎
之前睇endgame 唔知點解成個場笑點極低 由開場笑到Ironman死先收聲 完全唔明啲笑位喺邊好普通一句對白都可以笑到gapgap聲搞到我三個鐘都坐立不安投入唔到到今日都唔明佢地笑乜春
收唔到都睇,所以要用力屌
佢出聲我叫佢收聲就叫鬥嘈?
即係去圖書館叫人靜果個都有錯。

你驚人話返你咁已經唔使講落去,
因為你都唔會為咗公義而出聲,
即係怕事,認咪得囉都唔知你死撐啲乜
我唔會理其他人,佢唔啱就出聲!
碌撚
睇戲要討論唔該喺屋企睇Netflix又或者買碟
正皮畀樓主有出聲屌
幫推
冇撚用
https://youtu.be/N2EsngTsxhU
但呢班人 睇戲好似睇到睇波咁😂
我早兩日都喺旺角睇殺神,又係有對MK情侶又食M記又嘈撚住晒,好聲好氣話佢都無撚用。以後唔去旺角依啲場睇戲,太撚多MK垃圾。
巴打係對住個細路講屌佢老母,
定係真你係屌佢個老母
如果對方係C9
講幾次唔得,就爆粗屌佢,佢地多數回你, 講粗口咁無禮貌
秒回佢, 入戲院傾計仲無禮貌... 之後多數啞左
識食
我平時好爛口,一屌人就可以完全冇粗口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞