屌你老母臭閪睇戲唔該考牌啦

446 回覆
4261 Like 33 Dislike
依家啲vip院都係百幾,寧願比多啲去vip院
旺角broadway=全港最劣質戲院
好無家教

個場又垃圾
啲人感覺又低賤啲
係,呢個場啲觀眾好多on9,唔好再去,我都好多年冇去過,近近地揀尖沙咀好過
屌 最差係試過睇打打殺殺嘅戲 一對父母帶埋一對仔女黎睇 套戲擺明唔啱細路睇 對仔女咁啱坐正我後面 任得佢地踢椅講野都唔理 出左聲幾次都冇用 好彩後面有位就調左位先有得睇埋套戲
行遠少少
去ua moko已經無左呢種感覺
sorry
我今晚會大大力屌爆佢地架喇
去過咁多地方星影匯最高質
毒撚先會邊睇邊口噏噏喎 你似係呢種
你就係兩個臭閪其中一個?
Send email投訴啦,
仲有畀錢入場睇戲呀,要傾偈去迪欣湖啦
啲職員用把撚㗎?
巴倫紐劣啲喎
其實如果d撚樣屌極都係咁嘈嘅話可以點? 叫職員應該都只會叫你一人小句。。。
睇咗po未
呢啲無謂嘅聲音真係好討厭不過另一方面係香港睇戲都唔係好過癮 成日睇人地外國嗰啲套戲一有高潮位全部人一齊歡呼真係好有氣氛
都估到職員係咁

講真佢哋又做唔到咩,去到最後都只可以call 狗,你會唔會?

早幾日搭小巴有幾條支那人開到講電話勁大聲仲要蝗語,忍唔住出聲屌柒佢,好彩佢都即刻收咗皮

但講真如果佢唔理我都無計,到時可能仲俾同車d人屌返我轉頭話我多事

所以話香港而家真係劣幣驅逐良幣
我試過兩個好撚討厭既case

尖咀:禁食野你話偷食爆谷個d ,靜靜雞咁食都無咩野
件大陸婆食瓜子吖,每啪一粒瓜子就成間院都聽到
忍唔L住出去同職員講,職員沒收左包瓜子之後佢成場嘰嘰咕咕咁講野

康城:入場睇無耐,同一行隔幾個位幾條小妹妹不停大聲講野,下點解咁既,哇好慘吖......坐佢後面有個女人已經忍唔住開聲佢地靜d, 佢地老味仲更大聲咁傾計,咁我忍唔住好L大聲咁叫佢地靜d 喇
靜左一陣,佢地中間最嘈既個件走出黎去廁所定唔知點,圍住成間院跑黎跑去,仲特登跑去我後面個行踢我張凳🤦🏻‍♂️
到佢放完電番埋位個陣我就唔縮腳睇下佢會點,居然又識say sorry, 唔講以為青山走犯

香港電影業唔係比疫情老翻打倒,就係比班臭閪影衰哂
我單止旺角
太古城果間都差
d中產又係放任佢哋啲細路嘈生哂同踢凳
試過早場即興諗住walkin睇, 櫃位有個中產師奶, 買飛都要搞一大輪, 問張信用卡有冇折扣又問點做會員etc, 後面仲有成村人等緊買飛, 見到咁情形我走Q左, 正一乞衣黎, 早場都仲想要平
好明
次次去睇戲都遇到啲咁嘅人超黑仔
香港人真係好多好垃圾,鬼佬支那人一樣咁撚嘈
次次都要開佢拖
仲要十個有九個都會鬧翻你轉頭,剩返一個就扮聽唔到
戲院之前又關咗咁耐
而家已經唔想入戲院睇戲
屋企睇netflix好過
之前就係成日去太古城睇
真係去親d人都咁撚嘈
無論老中青任何國籍
去天水圍睇可能仲靜啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞