屌你老母臭閪睇戲唔該考牌啦

446 回覆
4261 Like 33 Dislike
我已經好少入場睇
多數係電影節/優先場先入場
一係揀啲無乜人嘅場次
早三四日起emax睇殺神都係三條撚屌係咁嘈
兩女一男 巴士果幕嘈到仆街 望左佢哋兩眼仲嘈
已經差啲起身屌鳩佢
後尾唔知點解靜左啲先由佢
散場有啲人都嚟轉頭望後面
知唔撚知醜
班香港人玻璃心又話你踩港
最撚憎睇戲(非動畫片)啲人帶細路入場 話完佢地都係唔識靜 仲要踢櫈 屌佢老母
有得揀都唔會揀旺角睇戲 特別百老滙
突破盲腸
改吓個習慣
大大力踢鳩佢張凳
佢一講野你游自由式咁踢爆佢張凳就得
等佢一擰埋嚟想屌你你大大聲屌柒佢
真,明明正常發揮嚟
利申差唔多10年冇去呢間垃圾院睇戲
我睇早場都有 依家d細路咁早起身
到底咩時間去睇先唔會遇到
廢物
有d人以為自己秒秒鐘幾百萬上落
全部app msg都開哂通知
手機擺係枱 每分鐘就震一下機
手機mon又光
班仆街知唔知禁樣好騷擾人
仲有d人
無心睇戲
你咪靜靜地坐係度
係要成日口up up話好悶呀 完未呀 bb一間食乜
要傾你地自己出去傾啦屌
佢地一定有上連登
我通常遇到情侶係到搞野啲聲 一係就食雪條聲 含到雪雪聲
早場先多,d細路好早起身

晚場應該少d
上星期睇一秒拳王坐尾排
隔離對情侶係咁傾計嘈撚住晒, 又唔係同套戲有關喎
又係度互摷細聲講大聲笑
條女唔俾佢搞, 條仔仲要講句: 吓咁我同一個人嚟睇戲有咩分別
後悔嗰下無勸佢哋過隔離開間房咪阻撚住晒
即係你覺得人哋騷擾你就唔得,你騷擾晒全場人就得?你有咩好方法,賜教吓囉,垃圾
以前我都係咁諗
自從識左我而家呢個之後先知道原來有d人係無得救
連自己權利都維護唔到 重要考慮其他人感受?
姐係中共搞你 你唔搵人幫手 唔出聲屌中共 就係因為唔想影響到其他人
你以為自己好偉大咩? 你助長緊後面搞你條友咋7頭
下次佢又搞其他人 受害者咪愈來愈多囉

一味得心入面嬲, 嬲完上網屌9人 下次下次 下你老未咩
女人都大膽過你個7頭呀
唔係,不過我承認我咁寫會令你誤會
因為我去同條友對飛,佢好嫌棄我咁麻煩要堅持坐自己個位。其他亂坐嗰d,都有d俾說話我聽。
所以我好強調要坐正確嘅位。
屌柒條友啦
咁你咪一9樣自私囉垃圾,要全場人一齊冇戲好睇,你同嗰兩個臭閪一乜分別?我指名道姓鬧佢咩?分享經歷都唔撚得?唔想睇人講嘢就咪撚上網啦,on9
繼續割囉你老尾,只係接受到一種聲音嘅連衛兵繼續自我感覺良好啦,多得你呢啲自私垃圾香港先輸到一棟都冇,真係多撚謝晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞