屌你老母臭閪睇戲唔該考牌啦

446 回覆
4261 Like 33 Dislike
冇修養嘅人你想佢有咩文化?
諗起有次睇avengers
紅女巫次次出場都有個女人大叫
嘩,好恐怖,好驚啊

我心諗恐怖個位係邊
明明套戲唔恐怖但成日俾個女人慘叫聲嚇到
之前date 過一個女仔,
睇親戲好撚鐘意喺你耳邊同你傾劇情,
hea 得佢多又怕佢唔高興,
終於有一次我忍唔住同佢講你咁樣會影響到其他人架嘛,
佢仲可以發鳩我爛渣話我唔識照顧佢感受,佢應該優先過旁邊啲路人甲
呢啲女真係戲品唔好,
心地唔好

好在阿叔都食過下夜粥,
即刻兜翻話"我鐘意聽到你把聲啫,但係人地見到我同女神咬耳仔會妒忌家嘛"
即刻氹返,
拿拿聲飲完野上房屌完,過兩日就潛水髹人,
如果唔係之前睇戲食飯錢都蝕撚埋
細個果陣係支那同親戚入場睇葉問2,班支那人去到臨尾係到大叫「打他阿」「打他」「打得巧」,反杯打贏之後全場人企起身拍手勁撚痴線
其實去邊間都差唔多,IFC 都有In School 傻Kai 嘈嘈嘈. 自私行為無分區域國界
有次睇鬼片,有對情侶 條女係咁講係唔係有鬼彈出嚟,
條仔話呢個位等陣會有

當場爆佢粗 冇晒mood睇落下

有次睇孤星淚,諗住睇平日晏就2-3點場,少d人 靜d,可以聽吓歌

屌你老母 有個阿叔 阿姐係到傾計 食野
係 吾巧義思 我腥依民
好多人入戲院唔係睇戲, 係當搵個地方消磨時間都唔緊要, 唔好騷擾到人吖

我記得係張艾嘉
好老尷
臭閪港女係咁

再加啲大陸女人呀叔仲勁
屌你老母
可能見到紅女巫大波過佢
字都唔撚識,冇文化冇修養,唔屌你屌邊個
我唔同意一嚟就屌,先禮後兵,
不過咁,我都係屌你老母臭閪呀八婆
傾下計都唔得🥲🥲🥲

樓主下次可以包場黎睇一定無人嘈
搭單問,開場前細細聲講左陣,一入正片一路無講野,
半個鐘多啲咳左聲就俾前面屌,我算唔算無辜?

利申一年前屯門英皇睇
狗展最好

無人
不過黃百鳴就。。。
應該都執7邊緣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞