2017年春季日劇討論(4)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
兩個鐘前文乃先至follow菜菜緒

點睇到

我之前follow左都睇唔到
兩個鐘前文乃先至follow菜菜緒

點睇到

我之前follow左都睇唔到

你問mark zuckerburg
唔個點解覺得今集toda好靚
《交響情人夢》男星橋爪遼涉藏興奮劑被捕

日本藝能界近年毒禍連連,今天傳出主演山田洋次執導作《嫲煩家族》系列的75歲資深男演員橋爪功,其30歲長子兼演員橋爪遼因涉嫌藏有興奮劑,昨晚9時半左右於埼玉縣被警方拘捕,現時有關方面正進行詳細調查,消息叫網友大感震驚。

2004年入行的橋爪遼,先後參演過《東大特訓班》、《一公升的眼淚》、《交響情人夢》和《熱血高校》及《鑪場武士》等影視作品,而他在被捕前的下午曾於Twitter留言,談及外界對電影感想的睇法。

又係咁

基本上棚牙收埋就無問題

基本上棚牙收埋就無問題

唔好笑就得

基本上棚牙收埋就無問題

唔好笑就得

岩岩係到諗點解佢有時好正有時又崩壞
BTW 佢係的士喊個位真係正, 真心鐘意左個人又唔可以一齊個種感覺真係SAD

基本上棚牙收埋就無問題

唔好笑就得

BTW 佢係的士喊個位真係正, 真心鐘意左個人又唔可以一齊個種感覺真係SAD

回憶個啲位拍得好撚靚好似以前咁
但番到現實好崩

基本上棚牙收埋就無問題

唔好笑就得

回憶個啲位拍得好撚靚好似以前咁
但番到現實好崩

我覺得佢正係戴住帽果段 眼神空洞得黎有啲幽怨

神之舌?
驚認錯
我都好掛住對不起青春

佢拍劇應該捱到出頭
重睇一次寬鬆世代

山路最後果段教導真係好屈機好到肉

神之舌?
驚認錯

係 電影版

神之舌?
驚認錯

係 電影版

雖然豬豬有但等緊人人出

神之舌?
驚認錯

係 電影版

雖然豬豬有但等緊人人出

都唔知會唔會出
勤你dl定呢個版本先 應該都係市面上最高清的版本 雖然豬豬D字幕都用得幾多中國潮語
http://www.btbtt.co/thread-index-fid-1183-tid-4353738.htm
墊底辣妹的真相

神之舌?
驚認錯

係 電影版

雖然豬豬有但等緊人人出

都唔知會唔會出
勤你dl定呢個版本先 應該都係市面上最高清的版本 雖然豬豬D字幕都用得幾多中國潮語
http://www.btbtt.co/thread-index-fid-1183-tid-4353738.htm

thanks好清
收藏一流
下星期boku,文乃個look好可愛

好pure好true

有冇人睇左Suda上Music Station

個吉字下面咁長

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞