2017年春季日劇討論(4)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

件衫都幾普通

平凡美

呢張顯到頭大身好細

似徳永えり
戶田
反轉

明知九成九係戶田 但都係會睇到係咁抖大氣

件衫都幾普通

平凡美

反轉

原來我一路都無估錯
反轉

原來我一路都無估錯

嗚哇,
冇諗到係咁的關係
好耐冇入過黎
文乃今集甜到 句はい羞澀到爆
痴撚線,反轉
反轉 圖透
張wallpaper應該唔係深瀨send
有人第一集已經講 邊有可能會有個靚女主動撩深瀨講野 點知真係up中左
好耐冇入過黎

碌完保齡回眸一笑真係好屈機
CRISIS做到班長都係得4皮野一個月

年收700萬円喺日本應該算係一般中產嘅水平啦
好耐冇入過黎

文乃
我本來估佢將隻戒指放入保齡球個窿入面
好耐冇入過黎

文乃

好危險喎...會斷手指
好耐冇入過黎

文乃

我都以為係

跌穿8

100%其實都冇咁差姐 雖然開頭幾集有啲悶
今集反轉最後

真係toda ,但以湊佳苗d 故事,今次一直以深瀨為角度搵真相但書名又叫反轉,會唔會最後害廣澤死既就係深瀨 死前飲佐酒,仲沖咖啡,令佢敏感之類

Toda個角色原著有無?

你個猜測應該啱,早幾年外國有後生女仔試過短時間飲左大量含酒精同咖啡因能量飲品引發心臟病死左

toda 個角色exact7ly係小說既角色, 廣澤既真女朋友, 癡埋主角4人到
至於你個猜測, 我係未睇小說之前CHECK 過蜜糖係解酒, 而係有啤酒咖啡呢樣野
而睇完小說之後, 我都可以話比你聽廣澤死係唔會因為啤酒+蜜糖咖啡死, 佢最多眼訓

----------------------------------------------------------------------------
[小說]
不過呢, 又唔係錯哂既, 你睇完就明(無改真相既話), 佢真係唔係因為"啤酒"+"蜜糖"咖啡"呢六個字而死

跌穿8

又唔係第一次

100%其實都冇咁差姐 雖然開頭幾集有啲悶

係囉, 鳩鳩地有時都幾好笑

年收700萬円喺日本應該算係一般中產嘅水平啦

班殺手蚊埋枝槍出黎仲on99咁棟係度眼光光咁望住個目標
GOD

其實係咪真係練到睇手指就知SIZE
GOD

其實係咪真係練到睇手指就知SIZE

同睇波就知咩CUP一樣道理姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞