2017年春季日劇討論(4)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike

老婆扮完到老公
ViVi雜誌15000名讀者票選《2017上半年國寶級帥哥排行榜》TOP 20揭曉!
近來人氣超高的菅田將暉拿下第一名,中川大志緊追在後,第三名是坂口健太郎,第四名則是岩田剛典,其餘榜單如下:
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

之前kingjer仲係咁話suda柒
諗起都火滾

真係唔靚仔

呢個list我覺得叫靚仔既不多於5個

基本上拎走晒丁家果班先

J家D後生仔仲有邊個靚仔?

成為老母澤尻個仔 jr黎期待長大
ViVi雜誌15000名讀者票選《2017上半年國寶級帥哥排行榜》TOP 20揭曉!
近來人氣超高的菅田將暉拿下第一名,中川大志緊追在後,第三名是坂口健太郎,第四名則是岩田剛典,其餘榜單如下:
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

諗起都火滾

真係唔靚仔

我完全唔識欣賞suda 我覺得佢就係正常人一個,根本唔會去到靚仔

最多咪叫鄰家男孩
野村周平直頭普通

菅田將暉行實力路線咪仲好
上面果堆好多都係後天搭救
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

諗起都火滾

真係唔靚仔

我完全唔識欣賞suda 我覺得佢就係正常人一個,根本唔會去到靚仔

最多咪叫鄰家男孩
野村周平直頭普通

根本成張LIST得廿到尾果班係有演技
後生果D係0
覺得北川景子好似厚粉左
一唔做學生角色就挑D咁難既角色
https://youtu.be/_7-h-711C1Q
覺得北川景子好似厚粉左

工藤阿須加好靚仔
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

諗起都火滾

真係唔靚仔

最多咪叫鄰家男孩
野村周平直頭普通

菅田應該係憑角色上位
最近睇ig好多㗎妹睇完帝一之國好冧咁
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

諗起都火滾

真係唔靚仔

最多咪叫鄰家男孩
野村周平直頭普通

菅田應該係憑角色上位

帝一之國成班人氣新一代加睇個monster都fell到浸膠味

響富士個帝一之國set好多囡囡去影相
覺得北川景子好似厚粉左

工藤阿須加好靚仔

成熟穩重左
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

諗起都火滾

真係唔靚仔

最多咪叫鄰家男孩
野村周平直頭普通

菅田應該係憑角色上位

帝一之國成班人氣新一代加睇個monster都fell到浸膠味

響富士個帝一之國set好多囡囡去影相

呢套擺明夠膠先好睇
帝一之國個musical睇相都覺好正
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

諗起都火滾

真係唔靚仔

呢個list我覺得叫靚仔既不多於5個

基本上拎走晒丁家果班先

J家D後生仔仲有邊個靚仔?

日本妹口味有問題
今集我頭10分鐘的戲份仲多過頭5集加埋

好廢呀你

好廢呀你

好地地做人事部咪算囉

好廢呀你

好地地做人事部咪算囉

安田顯D戲份俾哂佢
http://www.fujitv.co.jp/fujitv/news/pub_2017/170524-i163.html
好耐冇見的真木陽子主演下季富士木10

好廢呀你

好地地做人事部咪算囉

明明就立左功
CRISIS 8.7% (-1.5%) 平均 10.67%
其實並不在乎你 11.5% (+1.7%) 平均 10.13%
http://www.fujitv.co.jp/fujitv/news/pub_2017/170524-i163.html

以為已經做左失蹤人口
其實並不在乎你 11.5% (+1.7%) 平均 10.13%

奪愛春全員黑化果然收視會升
TBS歷代火10平均第2應該冇走雞

以為已經做左失蹤人口

清美ママ

好廢呀你

好地地做人事部咪算囉

明明就立左功

依part香坂勁大力打咗佢一掌

11.5%係咪算高

11.5%係咪算高

火10檔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞