2017年春季日劇討論(4)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
code blue3 staff

搵佢寫 係咪即係會有大量戀愛情節
code blue追加演員

又成田凌 日9>木10>月9

馬場
好想比佢西面
code blue3 staff

搵佢寫 係咪即係會有大量戀愛情節

見到有中野利幸 都應該無走雞
貴族偵探 7.5% (-0.5%)
低處未算低
低處未算低

呢個cast 但咁既收視

嵐d fans 都唔撐呢套?
與此同時,有指富士眼見「月9」檔已叫座力不再,有意明年起逢周一晚9時改播綜藝節目,而木村拓哉已辭演今年10月的「月9」新劇,據知電視台已邀得篠原涼子頂上,並安排她跟上位的高橋一生合作,未知能否擦出火花
低處未算低

星期一無心機睇電視
與此同時,有指富士眼見「月9」檔已叫座力不再,有意明年起逢周一晚9時改播綜藝節目,而木村拓哉已辭演今年10月的「月9」新劇,據知電視台已邀得篠原涼子頂上,並安排她跟上位的高橋一生合作,未知能否擦出火花

見到木村同篠原呢兩個名 我又諗起月之戀人啦

呢套真係唔知想點

呢套真係唔知想點

難得上次大人女子同江口今次筱原又演姐弟戀唔好啦

一樣樣
ViVi雜誌15000名讀者票選《2017上半年國寶級帥哥排行榜》TOP 20揭曉!
近來人氣超高的菅田將暉拿下第一名,中川大志緊追在後,第三名是坂口健太郎,第四名則是岩田剛典,其餘榜單如下:
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大
ViVi雜誌15000名讀者票選《2017上半年國寶級帥哥排行榜》TOP 20揭曉!
近來人氣超高的菅田將暉拿下第一名,中川大志緊追在後,第三名是坂口健太郎,第四名則是岩田剛典,其餘榜單如下:
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

山崎賢人竟然二十不入
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

山崎賢人竟然二十不入

又係suda

因為山崎賢人入佐殿堂

因為山崎賢人入佐殿堂

我都記得

因為山崎賢人入佐殿堂

我都記得

有冇咁誇張 ....
我真係唔識欣賞
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

之前kingjer仲係咁話suda柒
諗起都火滾
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

諗起都火滾

真係唔靚仔
隠しURLの特別動画!スペシャルサイトで公開中!/テレビ朝日 http://makabeyukiko.jp/ #キントリ #緊急取調室 #第5話
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

諗起都火滾

真係唔靚仔

呢個list我覺得叫靚仔既不多於5個
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

諗起都火滾

真係唔靚仔

基本上拎走晒丁家果班先
1.菅田将暉
2.中川大志
3.坂口健太郎
4.岩田剛典
5.山下智久
6.白濱亜嵐
7.登坂広臣
8.竹内涼真
9.福士蒼汰
10.野村周平
11.佐藤勝利
12.山田涼介
13.三浦翔平
14.新田真劍佑
15.松坂桃李
16.窪田正孝
17.岡田將生
18.今市隆二
19.高橋一生
20.千葉雄大

諗起都火滾

真係唔靚仔

基本上拎走晒丁家果班先

男人睇仔的角度同女好唔同
肥雞套劇班女睇到出晒水 但我完全唔明
低處未算低

同民建聯一樣,投票時就會投男主架啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞