台灣海軍士兵投稿報章意外洩漏可偵測殲-20戰機之最新型雷達 美方關切國防部長震怒懲處近百人

189 回覆
115 Like 4 Dislike
J20隱形技術 = 台仔自己熄雷達
真係機密就唔會漏擺明放俾共狗睇,唔好等班垃圾日日係到打飛機話佔領完美軍都未到。其次呢排飛機日夜擾台,出咗聲話lock佢,緊係搵來佬貨來lock
上年賣咗
但肯定冇貧鈾裝甲
台仔雷達都detect j20 廢唔廢啲
大陸自己都肯定知鴨翼個問題,只係引擎實在唔掂,點都要加對鴨翼落去
即係話要靠殲20自己轉對鴨翼先較大機會detect到,如果唔做機動佢係唔需要轉對鴨翼,咁變咗個雞先定蛋先嘅問題
貧鈾裝甲連盟友都冇架啦
但新型既熱力設備都....
其實賣投石機比台仔算啦
殲-20駕駛員:今次仆街鳥
50,000呎之內都仲係對流層
電離層好似要再上
而且反射嘅係長wavelength,唔適合用嚟鎖定
佢有波斯灣戰爭個M1水平都夠砌96/99
兩個可能性

1.有共諜

2.台美想扮唔小心洩密比支那睇
係太撚多巴太蝶

你睇班仆街台灣偽人 係台鐵意外都知咩事
兩邊都all talk no action係度靠嚇,得美國一個窮擔心佢地會真打
似當年個雄三失誤多
登陸到先算
就係因為呢條友,又打唔成
J20唔止係引擎問題 係又想帶多彈 又想大航程
同埋基於J9依個高空高速截擊機黎開發 再夾硬加鴨翼增強機動能力
個氣動設計落後過F22 F35 su57好多 你睇航展見佢轉彎仲慢過J10

而且J20 CCV布局點唔轉對鴨翼
平飛個飛控電腦都會自動控制鴨翼轉向去平衡架機
再者正面RCS肯定無F35 F22之類好
J20戰略目的都似為單程設計

支那自己都話殲20係用黎正面項住雷達接近預警機,再打鳩後面嘅預警機、加油機依類高價值單位。打完之後點走甩就冇人交代
似big mouth, 自從李登輝開始成日big mouth出禍
咁你覺得佢有無講錯?
唔岩聽就搵支共做擋箭牌
呢d 就係兒登仔既質素
好撚低質國軍明明連台灣人自已都覺得廢
繁體支那不意外。
台狗個人質素問題。
最美麗的風景是人咁撚矯情都講得出
崇台兒登仔係咪想負評、話我五毛分化撚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞