台灣海軍士兵投稿報章意外洩漏可偵測殲-20戰機之最新型雷達 美方關切國防部長震怒懲處近百人

189 回覆
115 Like 4 Dislike
有内鬼
台灣成日都流出d野 上次誤射導彈 都唔知係咪特登嚇尻對面
W 貴
Au 超貴

Pb (toxic)
Bi (高尚情操子彈)
第一代F16AB就2000萬usd

台灣買個批F16v,電子系統、雷達、引擎都改到傻,已經1億幾單架,當買埋美國生產技術、認證,打個七折,都7000幾萬usd

唔好貼台灣啲戇鳩野
會比人屌
都係定位問題 F22 su57 J20係空優重型機
F35只係多用途中型機
同埋睇圖俄佬su57又唔係話咁大架 翼面大過F22咁
不過su57得彈倉4中2近 J20同F22都係6中2近

J20就基本係夾硬拉長機身放飛彈同油
貧鈾個製程到而家都係高度機密,就算一線盟友都會和諧咗
又咁講,當你係士兵,俾你揀,你會揀有貧鈾定冇貧鈾?
有貧鈾可能10年後先有事,冇貧鈾可能今日就俾人打爆
垂尾+襟翼+矢量
平飛都控制唔到就有啲過份
呢批F-16V好似過億一架
不過係成個package
包訓練同維護
日常訓練、操炮,一定冇貧油

上戰場要攻堅先會上貧鈾坦
算把啦
台狗軍隊無咩戰意
廢人間諜一堆
唔係靠美國早係九十年代收皮啦
但咁樣唔會有偏差咩
有冇諗過係j20太廢
連阿帕奇都唔應該俾台仔

隨時技術都無埋
軍隊一定有共諜啦 打到埋黎台灣都仲係好似鳩下鳩下咁 又自炒又爆炸又漏密
台灣買F16V條數應該就跟備用引擎 彈藥 飛行員同後勤培訓 仲有開發費攤分之類
同埋有F35降級嘅anapg 83都算幾大提升
其實就報新聞班友鳩黎 一野就直接總數除架數
你見好似日本200億USD買42架F35A 堆Media就大叫5億一架F35A
美國特色 POWER!!!
希望國軍內部有體制分到邊班係巴他蝶 邊班真係台灣人

就好似 英國有灑你祖宗十八代血統記錄咁先好玩
剩係老一輩支持國民黨都已經夠死
國軍不嬲on9
我咪話佢做唔到矢量 本身個設計空間唔夠佢矢量引擎擺動 同埋目前都未有任何相或者片見到係用左矢量引擎
J20鴨翼 邊條翼同三角翼都加升力嘅設計黎嘅 仲要CCV布局
平飛都有機頭向上嘅力矩 佢襟翼離咁遠同翼面咁細
要平衡咁大架機都唔係易事
國民黨黨衛軍嗰陣都仲好勁嘅
但點計都唔係仲講單架F16 2000萬usd,剩計40年美金貶值,今時今日要買架F16A都4000萬usd啦
大家都知,F16V升級哂雷達、偵測、引擎、電子系統、外形都變埋依到我點計都值2000萬usd啦
(參考2020年F15J升級價格48億升級98架=單架升級要4千萬美金)
F16v 單架依到都起碼6000-7000萬,剩低個堆錢應該係買美國個海外生產授權、技術指導、美國支持
美軍方高層震怒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞