台灣海軍士兵投稿報章意外洩漏可偵測殲-20戰機之最新型雷達 美方關切國防部長震怒懲處近百人

189 回覆
115 Like 4 Dislike
唔一定鬼
呢單嘢可以係專登爆響口兇對家
就好似以前有啲藝人會過啲自己嘅相畀娛記
博出位上下雜誌
勁條毛
白色恐怖下冇人敢報佢啲柒野咋
邊有F117隱形技術個Level…
抄F-117
當年科索沃戰爭俾人打咗架落嚟
俾中國買咗嚟逆向
所以先有美軍用舊地圖炸鳩駐南大使館
你沃畜有咩資格笑台灣
我講個計價應該同你理解唔同

平時我地睇開media講個價叫Unit Recurring Flyaway Cost
例如media講嘅7790萬USD嘅F35A就依講緊依個價

理論上只包機身同最基本果款引擎
咩雷達 電子系統全部唔包 引擎升級之類都要一樣一樣計
台狗又墜機又洩密
美帝豬隊友
大家炒曬車
傳軍媒曝光機敏雷達車導致多人恐遭懲處 海軍:並非事實

https://news.ltn.com.tw/news/politics/breakingnews/3493577

//之前在澎湖部署的新型雷達,證實是中科院研發「被動式雙基雷達車」,不過這也不是什麼新聞,2015年的航太展就有首次公佈過//

樓主pin plz
大佬,流動野戰相控陣雷達
都唔係咩新技術裝備喎

大陸套s300同紅旗
都係流動相控陣
咁咪即係F-16A?
撐警5毛

5毛 遠阪凜#3020 手持至少6個連登帳號,請admin跟進
https://lih.kg/1291657
相位陣列雷達今時今日唔算新科技,有冇吹大咗呀。
姐係F16V係LMT出廠成本+利潤個價
F-16V (F-16 Block 70) 賣俾美國國防部都好似要7千幾萬
你們不要再打啦
咁你又點呀
用keyboard 屠龍呀?
優化
美軍7000幾萬買嘅應該係頂配
Unit Recurring Flyaway Cost係LMT賣F16V淨機身個殼加引擎嘅成本加利潤 無任何配件
沃畜唔使spin喇
死返去用你地沃門嘅論壇啦

sor唔記得咗
你地連論壇都冇 要用香港人嘅
即回
廢青真有為呀
早d落去陪手足啦
好似你地坐勞改營咁一日限住上網鐘數咩
沃畜你點spin都係冇資格話台灣
on9 幾時有話佢講錯
而家兩軍對壘, 我叫佢講埋出嚟做對比

台灣都幾危
冇晒以前啲防衛意識
笑鳩台狗同keyboard 仔講咩資格呀
資格?
有cable WiFi 呀?
白痴仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞