沙田第一城交通警追捕可疑車輛時開一槍,一名男子中槍

865 回覆
28 Like 200 Dislike
唔緊要,我只需要知道你冇片仲係度狗噏屈人撐警就得
GTA上身唔係瘋駕我洗唔洗頒埋個好市民獎比佢
斬人係公眾安全
請問位司機一家大細有咩公眾安全風險
而家就係講緊警察一開始唔追咪唔會導致瘋狂駕駛
US

NZ

中國

UK
車死人係咪你包底
大家都冇片
但你撐警就一定啱
你老尾真係吹撚漲
點解有幻覺佢會車死人?
你同D鳩官一樣智商。見到黑警走一定身有屎

Fact : 搜到車上有幾千蚊.....

回應: 因為搜到車上有大量現金, 唔排除車主係洗黑錢, 所以抗拒執行職務, 又拒絶停車.......
仲好講?
班垃圾阻住人返工放工做生意
我地有份交稅係佢老闆聽咩佢指示姐
佢用請求態度咪唔黑佢面囉

班垃圾
又要話打工
又要做得唔好
又想唔比老闆屌?
你啱,我係五毛,你可以屏蔽我了
你無片就可以鳩噏?我無片唔屌得你呀?

依家我有講個司機係好人?
屌你盲信新聞咋
蘋果夠寫到係停咗車狗開槍你又唔去信?
你唔係撐警,但你撐未知真相就企警察嗰邊啫
你睇清楚新聞先啦,係叫佢停車佢唔停跟住撞開啲車仲跟蹤佢?好憎黑警你可以鬧鳩佢沮咒佢哋,但做嘢都要睇兩面,佢呢件事係程序上係應該咁做,條友黑社會,架車又有老爆㗎撐,佢撞開幾下車好似GT A咁,仲點樣跟蹤呢巴打
警方你好
睇完新聞純粹槍械犯事者一方自行解讀
信狗停車on9定信走左去佢唔會開槍on9啲
連登仔真係反撚到上腦。冇得救架喇活係自己世界入面OK你贏
你都on9

拒捕掹槍射好正常

你行過冇同皇軍打招呼,一樣可以掹槍射你
其實真係好睇架車個意圖
好似真係新聞咁講
周圍撞既話
開槍係合理
你話佢加速走追唔到先開槍就有問題
你專心寫咸故啦。
港共警察同政府最大問題係
唔會客觀睇事實
一味死要人地跟佢理虧嗰套
好似呢隻狗咁
句嘢完全係純粹發洩、無道理
現實世界係將連登仔三隻改做任何一個官員都會係事實
自以為事識少少就以為係真
連登仔係咁上下
捉唔到咪由佢囉
警車成日有打鬥聲都處理唔到
但我睇唔出有及時制止嘅需要
而家根本就無制衡, 佢聽日就老屈一條罪然後衝入你屋度開幾槍一樣係「合情合理合法」
律正屍又唔會起訴, 起碼除咗香港人有錢D 之外, 同緬甸差唔遠了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞