沙田第一城交通警追捕可疑車輛時開一槍,一名男子中槍

865 回覆
28 Like 200 Dislike
反而想知對上一單追車搞到開槍係幾時
應該用念力hold停架車
再口頭勸喻司機唔好揸咁快
是但推條女出嚟,話司機岩岩強姦完佢咪得,好易
一係是但搵D武器放入佢架車
呢d野不嬲做開,食生菜咁食
以後非法賽車記得著避彈衣
你都on99 已經去到亂揸 危害其他駕駛者 都唔俾制止? 痴撚線
咁囂張可以舉槍都打算走,交通警會唔會驚緊拉錯乜勢力人士
咪當笑片睇,來來都係幾個五毛開POST扮吊
又講事實
遲d屌佢一句死黑警就開槍爆你頭
如果唔開槍,跟住架車一路撞來撞去,又會話做乜有槍唔開...
最有一日走唔到車死狗
市區開槍殺人正常化
當時已經截停,車入面仲有個細路,嗰一槍根本無需要開,目標只係將人當活靶
https://lih.kg/2479795
都話佢依家開緊車亂咁撞其他車囉,仲SET咩BLOCK呀?SET BLOCK有用佢就唔會瘋狂駕駛啦,真係救命
拎個比喻,依家有人拎刀斬人,你同我講搵談判專家同佢談判,斬緊呀大佬
係,要直時槍斃,冇殺埋佢老婆仔女都好人
你話係唔係呀,哈姆太郎
Tesla避警追截 沙田狂飆10公里至葵涌撞兩車 司機涉4宗罪被捕
18歲仔「揸大膽車」 與警追截15公里 時速150馬鞍山市中心狂飊
無牌鐵騎士青沙公路遇查 狂飆近2公里涉10宗罪被捕
私家車尖山隧道衝警察路障 逃捕1公里炒車兩男女就擒
觀塘繞道私家車狂飆 司機涉危駕被捕
觀塘繞道私家車狂飆 司機涉危駕被捕

以上咁多單都冇開槍 明顯失職
之前先報沙田區2月開始計好似出咗4萬張罰單
啲交通狗駁撚到開埋槍
咁你同我定,多數都冇後果
係咪仲未有事發車cam片睇?
開槍一刻唔係燈口位嗰條
https://youtu.be/Da4Tjf7D_JM

下次可能試下學呢個俄佬~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞