開始頂唔順Signal 啲廣告, 不如幫手同官方講講喺香港好嚴重

293 回覆
1322 Like 28 Dislike
有又點 而家唔係block唔到 係我直情收都唔想收到呀
屌那媽見過懶到兩個電話號碼用一樣icon
一早都覺班人不斷鳩吹轉用係伏
係咪得TG先唔會有呢個問題除非你自己入左果個群 有人私底下PM你
師兄今時今日仲可以保持呢份天真好難得
好多打手叫人用返whatsapp
講到WhatsApp就無廣告咁
暫時相對來講真係少
個原理其實係, 當個ACCOUNT 有100人REPORT
個系統自動BAN咗個ACCOUNT
咁一個ACCOUNT 只可以接觸到100人
SPAMMER 要大量SEND嘅成本就變到好大, 佢可能要買10000個number 先 send 到俾100萬人

但而家似只係限咗每分鐘SEND幾多訊息, 唔會BAN
係佢天真定係你無知
我都想知
Click兩下block都懶
3秒一個,當你一日收10個都係30秒

利:幾日都無一個
真係好想搵d機咁樣炸返佢地個server
咁你都可以天真咁以為Silicon Valley 公司同你公司一樣咁廢既
成版鑽石,屌佢,block都block唔晒

早兩個月人地話signal 多廣告我都唔信,呢兩個月開始黎料
我估wts請人做
Pish
唔知嫁
小弟寫app搵食點都識野多過一般人
除非佢係FAANG tech lead
剩係因為whatsapp個sticker system咁濕鳩都已經唔會轉返用whatsapp啦
如果入咗啲公海gp 佢地係同gp係咪都照拉到
咁你就更加唔好做井底之蛙, 唔好咁天真以為人地同你同香港同一level
pay some respect to FAANG
果條友打手味濃

不過就算真spam blocking我都唔用wts, 吹咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞