開始頂唔順Signal 啲廣告, 不如幫手同官方講講喺香港好嚴重

293 回覆
1322 Like 28 Dislike
拉唔到的
你去設定睇睇係咪SET咗"任何人"
會唔會直接集體ddos個垃圾賭場網會令佢傷亡慘重d?
打條毛咩, 唔可以學對方優點?
做人一定要baised 而且選擇性披露事實咁用Signal 先叫support Signal?
唔係.......要係你Contacts嘅人先可以拉你入gp
係Settings>Privacy & Security>Groups & Channels到有得較
biased*

我應該咩版本都收過
三萬會員組織
試下先
好淫
Avitus條友做乜鳩
夸克皇朝
人地即係唔係你啦
要respect都唔係respect 你
我鍾意你既思路
有加密,同Whatsapp差唔多
然後話TG不了嘅多數都係話唔想俾熟人知道自己同佢同一個gp
你真係好蠢, 由頭到尾叫你唔好睇小人地, 唔好咁井底
你話ok 唔睇小人地但唔respect 提意見既人
其實冇問題既, 但你要清醒啲知自己arguement 輸咗
argument*
屌你又幾有諗頭喎
你自己唔識去settings 教返啫
魚與熊掌不可兼得
一方面要privacy,唔想有大台monitor你啲訊息
另一方面又要大台filter啲廣告

要求佢哋管得嚴啲根本就係同我哋轉去signal嘅原因背道而馳,當然唔會入去畀心心

唔知係五毛誇大定係我真係特別少呢啲message,我平均一個禮拜先收到一個呢啲廣告訊息,同我以前用whatsapp個rate差唔多
wts個report掣咁勁都照收到啲鑽石又真係幾有優點既

唔係話唔信你,句句都”你以為”,”我覺得”又無source
橫掂都係鳩噏不如吹大啲其實wts識自動起底啲廣告公司再block左佢
ching寫開垃圾?
香港地唔少人都寫app搵食
唔代表自己認知嘅嘢就係呢個世界嘅全部
一直用緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞