開始頂唔順Signal 啲廣告, 不如幫手同官方講講喺香港好嚴重

293 回覆
1322 Like 28 Dislike
都唔明點解有人吹捧desktop 版係安全,佢都唔預你logout,又唔洗要同電話Connect 就收到msg.

TG 明明已經有左幾年都唔用,用個未完善嘅app
點解我收唔到
WhatsApp PR技倆
屌佢老母整whitelist mode啦
signal真係廢 廢到好多人回流
下,彈出嚟咪撳del囉懶閪
分分鐘真係佢地出錢俾d失業藍屍係咁send
毒到廣告商都唔采你
然後係連登唱衰Signal叫人用WhatsApp
tg 係single 同 whatsapp 既總和, 啲💎💎💎
打得通就得
話冇帶電話佢打得通就要會收線
push
Push
signal立場黎講,唔會有真正spam blocking,用家係有自由寫任何message
我亦都冇可能代signal答,佢哋有自己嘅vision
最近signal server有commit講緊unsealed sender rate limit,限制緊用家send比contact list以外嘅人嘅速率,可能就係個回應
所以我一早#226 講咗有嘢可以做 "或者同一ac 短時間內send 超過一定數量"
係你為argue 而argue 覆句 "你已經assume左signal server有收發message嘅記錄
我覺得佢哋應該係冇"
屌 D WECHAT雞真係好撚煩
呢排每日一至兩個💎💎💎💎

打打下機彈出黎 好撚忟
dllm 佢個video call先垃圾
唔同下下特登開zoom meh
💎💎夸克皇朝💎💎
香港最強實力現金網
24小時充值即時自動上分
提款$100萬內,10分鐘到帳
🤖提存全自動操作,不需聯絡客服

💰💎新客戶首充多送20% 💎💰
💎充$1000送$200、充$10000送$2000
最低存款額$100

⏰24小時在線客服⏰

過百遊戲種類,應有盡有:

‍⚖️真人現場視頻遊戲:
百家樂、🐉龍虎、🥏輪盤、🎲骰寶、鬥牛💥炸金花、二十一點
(即時視頻現場,可打現場電話證實)

‍‍‍真客對玩:
德州撲克、大陸麻雀、香港麻雀、鬥地主、十三張

世界各地賽馬:
香港🇭🇰、澳門🇲🇴、澳洲🦘、新西蘭、 日本🇯🇵、加拿大🇨🇦、南非🇿🇦、意大利🇮🇹、新加坡🇸🇬、毛里裘斯、法國🇫🇷、津巴布韋、愛爾蘭、瑞典、美國、英國

足球NBA各類體育
(賠率比馬會高)
香港六合彩(單雙特碼)
中國、世界各地彩票
打魚遊戲老虎機🎮電競
🃏三公🏻‍♂跑得快二八杠
Joker、電競

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
立即註冊: www.8999.group
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

存款:
1. 香港支付寶轉帳
2. 商戶店面現金充(7-11、OK、屈臣氏、麥當勞、百佳)
3. 轉數快
4. 銀行轉帳/入鈔機

提款:
1. 香港支付寶
2. 轉數快
3. 銀行轉帳

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
立即註冊:www.8999.group
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

如何分辨假現金網:
1. 提、存款由代理人手操作
2. 沒有網頁在線客戶服務,只用WhatsApp 等方式聯絡
3. 什麼人都可以做代理,只需幾千按金
4. 代理沒實力,客易出現走數情況

✨✨✨✨✨✨✨✨✨
立即註冊: www.8999.group
✨✨✨✨✨✨✨✨✨

回覆《 8 》顯示網址直接連結!

如有任何查詢,請於網頁聯絡24小時在線客服
(未註冊、未登入都能聯絡)

如有任何查詢,請於網頁聯絡24小時在線客服
(未註冊、未登入都能聯絡)

免費電影網、AV網推介:

一個屬於香港人的電影網!
電影、電視劇、綜藝、體育直播、動漫、小說、演唱會
www.super-tv.cc

一個屬於香港人的成人電影網!
日本、歐洲、韓國、無碼、有碼、動漫、小說
www.super-av.cc

(新網頁,影片每天更新中,詳情請加入Facebook 群組)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞