開始頂唔順Signal 啲廣告, 不如幫手同官方講講喺香港好嚴重

293 回覆
1322 Like 28 Dislike
我見大部份人喺度講連登講根本冇用
不如直接向官方反映

Signal 討論區
https://community.signalusers.org/t/spam-scam-on-signal/26665/239
我喺佢地個討論區都講咗目前大約情況
(利申, 高考英文有3F2E, 拉均E, GRANDMA一定錯, 唔使check)
同意嘅可以喺嗰邊俾個心心, 或者幫手解釋下

另外呢個就私下反映問題俾官方
https://support.signal.org/hc/en-us/requests/new

講真, 廣告開始多到想DEL APP
希望靠大家推到官方知嚴重,快啲解決
💎💎💎💎
依家一開signal就見到鑽石
signal真係好撚多鑽石
精神困擾又有朋友用緊, 唔熄得通知
Signal 搞唔掂真係拉大隊轉會算
安心出行填佢哋電話咪幾好
好想轉返whatsapp,熄爐真係好唔方便

我收過心心
有d似早期whatsapp
Dllm以前whatsapp咪又係咁
係慢慢逐個block去到後期先無咁多

咁都可以吹到係signal問題
個問題係:
Whatsapp係Report
Signal只係Block
男人來的
真, 無得好似whatsapp 咁一野就搵返media/files/links
細公司係咁 用返豬西囉
Ui改隻字有幾難
你估report真係report咩
由whatsapp角度諗下,每日百幾萬個report佢做得啲咩

呢排咁多post講signal多廣告,又叫人不如用番whatsapp,知咩料啦

利申: app撚
用telegram無煩惱,好地地用乜差野signal, 擺明係一個未ready嘅app, 無啦啦俾d pr推上神枱個個跟
GAME ONE💎💎💎💎💎💎💎
琴晚連續收到兩條友send俾我

快達小額周轉
全港最平最快過數
免抵押免擔保
WS / TG:+85267488119
💵💰💵💰💵💰💵💰💵💰
💎💎夸克皇朝💎💎
香港最強實力現金網
24小時充值即時自動上分
提款$100萬內,10分鐘到帳
🤖提存全自動操作,不需聯絡客服

💰💎新客戶首充多送20% 💎💰
💎充$1000送$200、充$10000送$2000
最低存款額$100

⏰24小時在線客服⏰

過百遊戲種類,應有盡有:

‍⚖️真人現場視頻遊戲:
百家樂、🐉龍虎、🥏輪盤、🎲骰寶、鬥牛💥炸金花、二十一點
(即時視頻現場,可打現場電話證實)

‍‍‍真客對玩:
德州撲克、大陸麻雀、香港麻雀、鬥地主、十三張

世界各地賽馬:
香港🇭🇰、澳門🇲🇴、澳洲🦘、新西蘭、 日本🇯🇵、加拿大🇨🇦、南非🇿🇦、意大利🇮🇹、新加坡🇸🇬、毛里裘斯、法國🇫🇷、津巴布韋、愛爾蘭、瑞典、美國、英國

足球NBA各類體育
(賠率比馬會高)
香港六合彩(單雙特碼)
中國、世界各地彩票
打魚遊戲老虎機🎮電競
🃏三公🏻‍♂跑得快二八杠
Joker、電競

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
立即註冊: www.8999.group
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

存款:
1. 香港支付寶轉帳
2. 商戶店面現金充(7-11、OK、屈臣氏、麥當勞、百佳)
3. 轉數快
4. 銀行轉帳/入鈔機

提款:
1. 香港支付寶
2. 轉數快
3. 銀行轉帳

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
立即註冊:www.8999.group
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

如何分辨假現金網:
1. 提、存款由代理人手操作
2. 沒有網頁在線客戶服務,只用WhatsApp 等方式聯絡
3. 什麼人都可以做代理,只需幾千按金
4. 代理沒實力,客易出現走數情況

✨✨✨✨✨✨✨✨✨
立即註冊: www.8999.group
✨✨✨✨✨✨✨✨✨

回覆《 8 》顯示網址直接連結!

如有任何查詢,請於網頁聯絡24小時在線客服
(未註冊、未登入都能聯絡)

如有任何查詢,請於網頁聯絡24小時在線客服
(未註冊、未登入都能聯絡)

免費電影網、AV網推介:

一個屬於香港人的電影網!
電影、電視劇、綜藝、體育直播、動漫、小說、演唱會
www.super-tv.cc

一個屬於香港人的成人電影網!
日本、歐洲、韓國、無碼、有碼、動漫、小說
www.super-av.cc

(新網頁,影片每天更新中,詳情請加入Facebook 群組)
咁你再由signal個角度諗下,改個ui幾隻子母咁簡單,改咗就comfort到一大班人,咁都唔做,誠意何在?
冇人講要用whatsapp 只係signal都係垃圾
無問題呀,一向都係anything but whatsapp
係而家啲pr spin到不如用番whatsapp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞