開始頂唔順Signal 啲廣告, 不如幫手同官方講講喺香港好嚴重

293 回覆
1322 Like 28 Dislike
可以show reported message or the msg digest
或者同一ac 短時間內send 超過一定數量同時又收到數單佢既report

當然會有佢挑戰, 但絕對唔係唔作為
者係咁,你已經assume左signal server有收發message嘅記錄
我覺得佢哋應該係冇
屌 我個app 自動唔接受非聯絡人咪得
佢至少知client send 過幾多條msg 掛?
或者client 內置廣告filter 都得, 短時間大量client sending 就可以activate etc
最終佢一定會有方法收緊呢個現象, 唔駛assume 因為end to end encryption 就完全束手無策既

除非你要assume 佢個理念係free 到連官方都冇得停權任何a/c
呢個更直接簡單就可以應急
GRANDMA一定錯, 唔使check

btw推
係少到美國政府都拎唔到有用嘅資料
你講果啲根本係tracking
https://signal.org/blog/looking-back-as-the-world-moves-forward/
金龍娛樂國際
咁攞中間用telegram咪算
咁耐一次都冇收過(knock on wood
on-device processing 都唔俾?
ok 咁你結論係咪Signal 呢方面完全冇嘢可以做?
係,TG有得分folder
有Multiple Pinned Message,其實好方便
唔係講啲敏感嘢,普通朋友圈子其實都夠用
同班fd轉晒用tg

個新voice chat room幾正
我反而想知你點得出signal有真正既spam blocking 嘅結論
有嘅話不如入去講
https://community.signalusers.org/t/spam-scam-on-signal/26665
https://community.signalusers.org/t/on-device-spam-classifier/30645
見到"GRANDMA一定錯, 唔使check"笑死
有無人有股票分享
無data你點賺錢 我成句咪就講緊呢個point
明顯係共產黨想令人覺得煩返返去 WhatsApp 等支共可以睇 d chat
夸克一日收幾次
唔好意思,我可能會錯意,請問你係話緊signal之後做大會賣資料定點
我俾心咗同埋講咗結論
你結論呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞