開始頂唔順Signal 啲廣告, 不如幫手同官方講講喺香港好嚴重

293 回覆
1322 Like 28 Dislike
推,有批評先有進步
講緊我隔一個星期開返pc client,佢都會load返過去一星期所有對話record入 pc client,唔通咁樣就唔計時光倒流?

獨立運作,唔使同電話同步,仲要呢個cache留喺server幾耐冇人知,仲要record係save喺pc local,

至於WhatsApp,你咪自己開個WhatsApp web試下囉每個舊對話都係電話online同步load
你Logout 咗未?
啱啊
開個多account咪得
on9
咪就係話佢要每次手動logout唔夠安全仲要收到咁埋
好奇想問吓各位收到呢啲msg有冇屌返佢老母??
講緊你Logout 咗再Login 唔會同步你電話啲Record 你同我講手動Logout 做咩啫
WhatsApp冇做嘢又點會後期冇咁多,靠啲人自己收手咩
有問題就要出聲㗎啦
whatsapp 介面真係順勁多
send 相又方便好多
不過寧願用tg
要入setting,碌到最底,再㩒清除資料,再confirm一次先至logout本來設計就唔預你「logout」先搞到咁麻煩,佢完全係當reset做
你同個啲on9講
唔得㗎 唔安全比狗咬㗎
廣告商:嚇死我啦!以後唔敢了!嗚嗚.....
好撚多股票msg,仆街係咪ibkr出賣我
推! 英文明就得喇 鬼得閒捉grammar
啲group成日delay 半日後先收到msg
仲有周不時hang機啊
好困擾
一大堆科技白痴玩唔掂TG,Signal 同WhatsApp 差唔多,叫佢哋轉Signal易好多

同埋TG好似有得改之前嘅msg,公事都用得啦
回家了~
仲以為係我自己問題
唔重視私隱咪簡單lo
signal係真end to end encryption, 佢哋點樣解密message, 做到spam blocking?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞