世界大戰恐在4週內爆發!俄羅斯坦克軍隊邊境集結!

477 回覆
350 Like 52 Dislike
流浮山刀手定俄佬勁
人類真係屎忽痕唔打仗唔舒服
今年俄佬難講呀,好似經濟唔多掂,下下認中共係大佬咁
敏感地區唔係睇參戰人數,而係睇參戰國背後可以動員幾多人同埋潛在參戰國實力
真係打仗美國實借啲E打鳩中國
日日鳩叫,打la柒頭,打埋支那
支那人:「烏克蘭咁窮係因為顏色革命嘅影響」
其實會分散US 軍事資源
應該係支共同俄佬夾定咁做
等支共搶灘上台灣
講咗2年都仲未打
依家係科技戰
用無人機去炸主要領導人物
咁你準備自殺定移民
其實本身烏克蘭同北約係有聯繫但問題係在於如果俄羅斯唔係正式入侵烏克蘭嘅話北約唔會幫拖, 即係俄羅斯如果係慢慢食嘅話北約係唔會幫手, 而且就算北約幫手但因為北約入面嘅國家民主議會制所以各國出兵之前都要通過國會批准再加上現時大部分北約國家都處於積弱狀態,所以就算打到七彩北約都未必會正式完全幫手或者啲人就算過到去都已經太遲,但波蘭嗰啲以前畀俄羅斯揼過嘅國家可能會派志願軍或者軍備之類嗰啲幫拖, 話曬波蘭以前獲都畀俄羅斯打過,所以烏克蘭有事嘅話佢好可能會幫手
一戰,普林西普+斐迪南大公一共得兩個人添
北約組織係咩指美帝
四個禮拜內世界大戰我咩都得
叫曬全部人做契爺又點話
但是現在有美國,英國,法國德國巳經部處戰艦在南海,日本已經出聲一旦台海以至釣魚台發生事變,日美同盟都會出手……
呢個係邊境嘅地圖live, 可以參考一下

https://liveuamap.com/

呢次我自己覺得只係普京對拜登政府同北約嘅壓力測試
唔會咁快打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞