世界大戰恐在4週內爆發!俄羅斯坦克軍隊邊境集結!

477 回覆
350 Like 52 Dislike
而家只會有代理戰爭,主角好小自己黎。
除非可以大蝦細
近到咁嘅地步居然有人以為有傳統武裝力量優勢 仲要咁大聲講 簡直睇到o曬嘴
我以為南韓同駐韓美軍喺東亞大戰爆發時候主要任務係爭取時間待援 唔輸當贏 是常識吧
咁無嘢了我見到咁簡直嘥時間覆
wow 仲堅過美軍國防部啊 欽敬欽敬

既然你咁高級我高攀唔起啦!大家咁話啦!
蘇聯喺東德西線部署嘅兵力齋人數裝備計已經對北約前線係壓倒性優勢
更何況中韓「陸地邊界直接威脅」簡直蚊比同牛比
簡直笑爆肚 執番啲腸啊肝啊先
前幾日見埋伊朗
烏克蘭頂俄軍仲難過台灣頂國軍,真係秒
搞得掂做票機壇先講啦,否則下屆唔係敗狗就賀雞
本身真係會打
比傻登ON9仔POST 吹奏完....
同強國簽乜都係笑話黎
一陣又話歷史文件
打就快啦
係就好
LM bin c
係,低成本低技術但殺傷力大,用完仲可以唔洗認數。或者今次肺炎,令西方世界覺醒。
美國保唔保南韓都好,南韓都唔會幫中國
最盡都係做中立純自衛由得你地打餐飽
南韓係冇任何理由企中國果邊
財閥,人民,在野黨冇一方會支持
都唔駛講到地緣政治軍事價值咁深入

就算俾你講到南韓會出手幫中國,但仲未有人解釋到駐韓美軍會點處置?
南韓會為左幫你中國走去射幾支導彈落百國聯軍,陣間打輸就畀歐美日經濟制裁打返落70年前咁落後?
打贏又要畀你中國北韓食哂成個國家
即係幫中國打贏定打輸都冇好處

台海南海根本就唔關南韓事
日本出兵你唔入侵到南韓國土,佢地話知你隻艦行經濟州島打到去北京咩
北韓有咩舉動南韓即時9秒9企返去美國果邊啦
班人又唔睇下南韓經濟係靠咩發展,係民主定獨裁國家,國民親中定反中就走出黎鳩up
事實
烏克蘭對俄羅斯
咁既排場 世乜鳩大戰
中美歐 對一律衝突都只會口交
導火線
加埋北韓
肥仔磨拳擦掌左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞