世界大戰恐在4週內爆發!俄羅斯坦克軍隊邊境集結!

477 回覆
350 Like 52 Dislike
我係南韓就唔會搞咁多野
繼續搵錢算
由得中美日台自己打餐飽
拎返指揮權就用黎自衝,唔會攻擊
第一島鏈係唔需要南韓 韓戰不嬲檢討係打多咗 懵上腦係你多啲喎?

傾掂數乜乜柒柒係你FF出嚟?
都唔會
咁無情情打9支那 又死一班人 到時俄佬北韓都發癲又點丫 逐個擊破 仲要有班𡃁打前線有咩唔好

有得佬佬拎烏克蘭 第日黑海艦隊出入大西洋更加自出自入 到時美國連自己後花園都不保 仲未計俄佬戰機一直有心臟病要靠烏克蘭賣引擎
支那想赤化亞洲,泡菜都冇得避
如果土耳其參戰就真係大戰
南韓係不甘寂寞 一日喺美國陣營 一日都要居於日本下忍氣吞聲
睇住嚟 本屆政府會大規模加速倒向支那
唔好傻
自己睇下南韓駐軍分成再講野啦 google都寫埋新協議去到2025要南韓加分成 之前浸未傾掂數就走左 同左膠登上場繼續加泡菜保護費

仲有第一島鏈冇南韓 成撚個黃海咪冇撚左囉 依家南韓地理位置係正黃海出面 之前裝薩德支那咁嘈 就係唔撚想美帝雷達無間斷掃哂黃海 北京天津啲野 冇南韓 最撚近收情報嘅位同跳板就冇哂
應該係5毛黎

完全封鎖咗 我淨係見到兩 .三個人覆
冇南韓 成撚個黃海咪冇撚左囉 最撚近收情報嘅位同跳板就冇哂

唔想理你
根本支那就係將蘇聯套野發揚光大 仲要擺明車馬係同西方自由民主派抗爭 左右逢源已經冇可能 歸邊已經開始緊 同當年冷戰一樣
要倒一早支持埋國安法啦
仲要到依家仲係兩頭蛇咩
南韓投共咪比人斷財路 斷支援
北韓投美咪比機會支那反面
黑海出海權一早拎撚左啦on9
克里米亞咩嚟架
咁個情況北約更加唔俾佢入啦!
如果俄佬真係打起上嚟,到時真係尷尬
老實講美國佬都唔敢打支那可況俄佬,歐洲更加唔會幫啦!一來無利益,二來歐洲佬生活唔差點會為外人打破自己和平
打埋你..
依家烏克蘭擺哂反艦導彈係度對準黑海艦隊 未計班陸軍想反攻克米里拉 俾你會唔會日日係門口俾人拎支槍指住丫on9
紅館一個演唱會都成萬人啦
緬甸呢啲茄喱啡
都係靠嚇,烏克蘭點夠膽郁俄佬先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞