世界大戰恐在4週內爆發!俄羅斯坦克軍隊邊境集結!

477 回覆
350 Like 52 Dislike
打啦,好悶呀!
解放軍
其實世界大戰唔會打得成
列強都有核武
一粒核彈已經可以對一個國家造成極大傷害
邊有國家會冒咁大風險發動戰爭
美國佬同俄佬冷戰左幾十年 都未打
其實呢個年代既獨裁大國 都係想求財
你有多塊地 實質經濟得益少過比咁多國家經濟制裁+戰爭帶黎既損害
戰爭其間 更加係國內革命既機會
獨裁政權其實唔驚多一塊地 少一塊地 佢驚自己政權地位受動搖only
以上情況係except 中東佬 佢地打仗有宗教原因 唔係單單係經濟政治
仲有中亞地區勢力
好同意

獨裁政權其實唔驚多一塊地 少一塊地 佢驚自己政權地位受動搖only
留名等鞭屍
呢班UN L樣,次次有事,乜L都唔做淨係廢嗡⋯
究竟有無糧出?執柒咗佢算吧啦!
睇返之前既各種新聞都知南韓幫中國可能幾乎等於零
淨係經濟呢個大問題已經俾到個答案你
加埋緬甸內戰爆發,東歐亞洲東南亞都打仗,美國就要同時對住三條戰線,要排多啲駐軍去幫歐洲安撫歐盟班厭戰垃圾既同時重要幫台灣南韓日本防守,又要驚埋緬甸變左第二個越南
歐美:認真關注,熱切關注丶繼續關注.......
北韓經濟夠晒差啦,北韓都唔會縮啦!
俄佬點差都唔會差過北韓,憑乜要佢縮?
俄佬係咁咦射幾枝飛彈出嚟成班歐洲佬縮返晒入自己老母個閪就有
咁要開戰幫中國既話,南韓首先要解決左當地美軍先
你估下南韓殺死班美軍會有咩後果?
美國一下指令唔俾南韓用光刻機
三星果啲大財閥即刻GG
到時南韓搵咩賺錢?
南韓仲要咁細人口又少,冇得玩內銷
睇下咩事啦,中日開戰嘅話南北韓會加入中國陣營
報得畀你班平民聽 點會打得成
成日驚打仗輸左會無左領導地位
唔打就逐一擊破喇
最唔想救烏克蘭咪條德國婆
連登仔仲要負評
咩民主國家會幫民主國家
實情德國(歐盟)想同俄國瓜分歐洲好耐了 歐盟越嚟越唔聽美國支笛
唔睇地緣淨睇意識形態 連登仔喺外交就係咁大言不慚
靠連登仔認識政治外交真係屍都無得淨
軍事同盟門檻仲高過歐盟喎
巴打你真係好耐性,我完全唔撚想理佢
南韓大財閥第一個出黎反對政府
歐美領袖心態同二戰前英相張伯倫一樣,不過今次無咁好彩。
唔識分析既人就係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞