試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper) (13)

1001 回覆
61 Like 73 Dislike
仲有芝
最好笑依到,利物浦都有奧雲
由無墨到人手畫呢下真係畫龍點睛
呢條片真係好用心
新片笑到gap gap聲
4月大片獎 灘鼓龍 vs ig朋友
兩條片第一輪就互片
跌左相個po都算另類捧殺
本身單野可能第二朝就冇人再傾

但因為有d想幫個女仔嘅話要報警同屌番轉頭
搞到推左7個po 個女話要自殺

搞到我諗起之前公海po同人駁火班盲撐撚

唔係話推po開po班人冇錯 幫個女仔果d錯晒
只不過之前有人問過
「d hater會唔會因為憎某d fans所以憎埋試當真咁on9」
其實真係會
最中意果句 屌你老母
一聽到果句即刻笑撚左
#ViuTV 新劇《#無限斜棟有限公司》經已開播,其實從劇集宣傳海報上都能看到,劇集正是由人氣YouTube頻道《#試當真》成員 #許賢 及 #蘇致豪 擔任編劇,而且劇本亦早於去年創立《試當真》前已經寫好。

其實腎仔及豪哥過去亦曾參與ViuTV電視劇《仇老爺爺》的幕後製作,去年4月時,二人開始首次構思《無》故事大綱,並由執導電影與編劇經驗豐富的巢志豪導演和黃洋達指導下,用半年時間寫好《無》的劇本。

腎仔曾經透露,曾提議過由游學修來飾演「張諾恆」一角,但由於檔期及片酬太貴關係,最終由Mirror成員Ian擔任。

至於腎仔和豪哥,都將會在劇中客串演出,但就會在劇集中後段才會現身!
==================
《無限斜棟有限公司》| ViuTV | 劇集
星期一至五晚9:30pm
==================
#TVguide #TVguidehk #hk #香港電視 #電視 #影視

腎仔鳩嗡?
咁會變左仇老2又係阿修加AMY
拍返D鳩野笑片咪幾好 有captv既feel
btw 片入面豪哥出ig post有句永遠懷疑 抽水抽到
都唔知有咩好睇 又唔好笑
呢排啲view好似都幾平均一日上到7-9萬,之後先慢慢上番10零萬,莫非四台之後先刺激到繼續上
咁咪唔好撚睇囉
Short😂
宜家先留意到一開始豪哥打空氣keyboard, 重要配埋keyboard聲上去, 阿修真鬼馬
都係嘅 都係嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞