試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper) (13)

1001 回覆
61 Like 73 Dislike
啲配樂係邊個加嘅呢,今次用卡門重有葛蘭嘅卡門,真係正
本身都咁諗 但後面愈做愈順
可以睇埋落去
連續兩集都咁好睇得唔得架
今條片好掂貼地得嚟完全體現到女人嗰種勾心鬥角嘅虛假友誼

Btw樓上班無共鳴嘅毒撚好心收聲啦衝出嚟柒
睇完先知ig 咁多技術野
上條片係講男人玩ig有幾鳩
下集係講女人玩ig可以玩到咁有心計
個清明上河圖 係咪以後會長期掛住
有冇人留意到Kayan電話嘅Lock Screen
今集好睇 不過有對比下呀慈淨講樣真係比下去,黑左d好似賓賓,唯有練好d靠演技啦
咁都有得罵
仲要夾埋清明節
我唔鐘意佢地大片定死左一個星期一組咁打
想佢地隨機咁分組投
豪腎2個都屌打哂D女
對唔住 我鐘意兩條佬既默契
Kayan懷疑Locker偷吃,Jessica獻計只要看Locker手機,邊個story前面過Kayan就是賤人
Jessica順便問Kayan有無看過story,Kayan馬虎回應,Jessica於是check到Kayan的確冇看過
Yanny問Jessica咩事,Jessica話Kayan根本冇看過story還扮野,同時諗到Yanny都冇看
Jessica哭訴大家都不看自己的story,意外給Yanny發現Kayan有Close Friends,但冇加Yanny
Kayan鬧Jessica點解要給Yanny知道,Yanny串Kayan在場個個都是Yanny的Close Friends
Kayan反擊Yanny的Close Friends不值錢,因為Yanny有Private ig
Jessica大驚,Yanny有Private ig卻冇加他,Yanny解釋因為只放貓咪圖,Jessica話Kayan的Private ig都有加
阿慈爆料Kayan 的Private ig仲有Close Friends story,Jessica再度吃驚,三人鬧交不歡而散
阿慈成最大贏家

Kayan:冇看Jessica的story ,Close Friends冇加Yanny
Kayan ﹣Private:Close Friends冇加Jessica
Yanny:冇看Jessica的story
Yanny﹣Private:冇加Jessica
阿慈:大家都是Close Friends
阿慈﹣私人:只有Jessica啱啱加,意外發現Locker偷吃的證據

最慘排行榜是阿慈>Jessica>Yanny> Kayan
阿慈冇人關心,Jessica表面跟大家有話傾,但Yanny跟Kayan都不把Jessica當Close Friends,Kayan偷飲奶茶不給Yanny知

↑cls youtube comment
上集笑到停唔到
珠玉在前下集好睇但都差咁d
mewe又萬歲了
除左啊慈
另外三個真係好撚靚
屌你豪腎最尾個鳩笑 用男人玩IG 同女人玩ig個上心程度做對比 , 同ca姐個反應又成對比 同埋以上集2個主角出現呼應呢集 三重呼應 屈到
其實無所謂 就算大片分左右兩組去到決賽咪又要揀
臭雞
係咁架啦,一句「保護本土文化」就唔理藍唔藍架啦

香港人啊嘛大家都😂

ViuTV都係藍到仆街架(伍小姐有份大家唔知?咁我而家話比你地知)星咪又係繼續追

但講真,好睇又點?本土文化又點?一有藍既野入左去就咩都唔係架啦

本土文化?食屎啦
一組咁打唔係重好? 人氣好又食住上
可惜個thumbnail唔夠吸晴
ca姐同kayan果兩條thumbnail吸左勁多新觀眾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞