試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper) (13)

1001 回覆
61 Like 72 Dislike
原來有得咁玩, 從未出過story
個bgm幾正,幾夾個故事
冰島唔正咩
又一集yolo,又係唔知佢做乜鳩
今個月啲水準
灘鼓龍 劇本+豪哥演技頂級
IG上集 劇本神級 豪賢搞笑頂級 又有以前啲鳩屎味道

真係好難分高下
例如你ig有100個followers
你可以揀某d人(例如10個)入close frd list
你出story可以揀普通story(紅色圈圈)/close frd story(綠色圈圈)
普通story就100個followers睇到,綠色story就只有嗰10個close frd睇到
我覺得ig上集屌打下集
不過宜度好似好多人鍾意下集多d
唔知ig有咁多花臣,睇到好亂
重女嘅片通常多view啲
明白哂唔玩開ig真心唔知
Yanny個八婆表情真係好正
Ca姐學豪腎「下?」好好笑,但有啲唔夾ca姐
真係好專業 又攬第二條女 靠阿慈上位
Ca姐係2分01秒個段幾感覺到心入面好多粗口
又幾襯喎
story一掃到個名就飛走呢個細位又係好撚中
究竟邊個先會留意呢d野
其實close friend私隱度某程度上仲高過private
除咗你之外冇人知邊個喺list可以睇到個story(面對面見到唔算)
但缺點係只可以keep 24

計私隱度: private入面嘅close friend>private ac public story/post=public ac close friend>public ac public story

Btw兩集最尾一起歌笑撚到仆街
想知劇本都係呀修寫定班女有份夾
唔係女人好難寫到咁中
學到野
呢條普通左啲喎
你話係四台合作借咗四條女比隔離台嘅作品我都信

不過呢啲題材應該好多人睇
好好睇
有返啲水準
因為男人唔撚care
其實closed FD 有另一個玩法
就係佢set closed fd 唔係為咗比某啲人睇
而係令某啲人睇唔到

例如好多人出Story 呻另一半對自己好差 點點點
但將個story set做closed friend only
唔將另一半放入closed friend list度
咁就唔知道你係到呻

所以有人set你做Closed friend
唔代表你同佢真係Closed friend
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞