試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper) (13)

1001 回覆
61 Like 73 Dislike
咪開台已經講咗 出邊一戲拍都唔會掉低呢到 咁快又屌定先,不過港產片市道都真係有d忟 有戲開先算。 除非viu同天下一真係搞得成個影視產業。
有冇人覺得火柴好慘?睇得出佢個人好有表演慾,但成日俾修叫佢番番去鏡頭後
事實上佢啲戲真係over
修哥輕輕放下負皮
阿修都話佢間唔中出黎舞下就好
睇嚟要全員集合要等一周年台慶大片:
片場風雲2 (aka. 外景風雲)
你預十月啦
但火柴真係好有才華 仇老爺爺同kkc片堆配樂幾有料,依家拍嘢攝揸cam又有sense,試當真有佢真係不得了。 只係平時live唔明佢想講乜 表達能力弱 戲屎 但佢其他才華已經夠做 。
絕對認同佢嘅才華,但咁係咪代表就要佢認命做一世幕後呢幕前技巧都可以慢慢進步架姐
佢幕前表演建議最好focus喺音樂方向,佢有自主音樂創作+製作能力,喺mewe/vlog聽過佢唱兩咀都唔錯呀,至於drama就慢慢嚟啦…
學修哥話齋少食多滋味
LD發真係消失左
ig同fb都冇埋
神級幕後
幕前唔好強求啦,每個人有唔同位置,做好自己最專精果範不論對自己或者對成個團體先係最好
好似ellen咁,佢專精係幕後,幕前演出只係錦上添花,叫佢完全做幕前唔通會比caca yanny牙慈好咩
少食多滋味是真理
認乜野命,幕後絕對唔係低級過幕前,只係角色唔同
唔通金培達會低級過一般演員?
只係每個人有自己既專精,其他範疇無得強求
你reading係咪攞U?我邊一句有講過幕後低級過幕前?我只係記得火柴講過自己係有表演慾嘅人,而且從佢平時舉動都知佢想自己出現多啲喺鏡頭前,如果佢之後都繼續聽呀修講專注幕後,咪等於認命放棄自己幕前嘅機會囉但我絕對認為火柴仔唔洗聽哂呀修講,可以努力改善自己表達能力、幕前應對,希望你有mon post啦,加油

跳緊舞嘅阿慈世一
ellen都係啱嘅 少食多滋味 專心幕後做多d成績自然有人欣賞自己,廢事成日出鏡吸haters,好似尋日咁火柴無啦啦都俾人屌。
修哥ig終於follow左試當真member
琴日live比人話佢唔follow人, 宜家即刻follow番
阿慈今晚勁靚勁索咁大件事冇人講
多謝yanny帶佢整頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞