試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper) (13)

1001 回覆
61 Like 73 Dislike
Yanny活躍咗 幫到女仔壓下場
又會拉埋ca姐一齊幫呀慈串下呀修
成個氣氛balance好多
正片好多冷場

呢條剪好左既精華好笑D

【CapTV x C AllStar 玩轉Halloween Time@香港迪士尼】
8,106 views

https://m.youtube.com/watch?v=DE26qOrm8gc
安仔話佢唔識你呀!!!!

喺港足po見到
半個月可以同熊仔頭 小薯茄 arm channel齊名好癲
加埋修哥個資歷、號召力,豪腎既天馬行空
成個channel抵佢呢刻咁成功
係幾癲人哋20萬sub要儲幾年
佢哋半年搞掂
重有啲累積因素 mocking jer captv kkc 同埋因為疫情
之後先見真章,唔知30萬sub幾時上到呢
咁當然 去到呢個位就係樽頸位了
睇佢地依家成員作品應該youtuber嚟講都幾多產周圍都見到佢地, 本身channel出片已經密接廣告又多。

修 locker yanny 珈其本身係artist唔計,不過locker真係多咗好多job同廣告。

locker 劇集男排女將 ,E先生連環不幸事件 mv ,一大抽個人廣告bossini 戶戶送 ck 恒隆起碼都接近10個, 電影-送院途中 ,媽媽的神奇小子

豪腎 無限斜棟編劇 九巴 yolo客串 亞視打牌 戴小姐mv男主 三星金片獎 snapask嘉賓 同jessica出canon fuction

jessica 直頭多job到一排返唔到嚟拍片 近期都主演yolo 譚仔吉列廣告
kayan9896 yolo之外 ian新歌dwbf mv又做女主
慈 口罩小姐 商台訪問 snapask
數據唔會呃人
需要橋條片入面話 有分析指2年後有千幾萬followers
https://www.instagram.com/p/CNgmA85pKMI/?igshid=uh0vx6bp4jfd
半個月可以同熊仔頭 小薯茄 arm channel齊名好癲
加埋修哥個資歷、號召力,豪腎既天馬行空
成個channel抵佢呢刻咁成功
睇佢地依家成員作品應該youtuber嚟講都幾多產周圍都見到佢地, 本身channel出片已經密接廣告又多。

修 locker yanny 珈其本身係artist唔計,不過locker真係多咗好多job同廣告。

locker 劇集男排女將 ,E先生連環不幸事件 mv ,一大抽個人廣告bossini 戶戶送 ck 恒隆起碼都接近10個, 電影-送院途中 ,媽媽的神奇小子

豪腎 無限斜棟編劇 九巴 yolo客串 亞視打牌 戴小姐mv男主 三星金片獎 snapask嘉賓 同jessica出canon fuction

jessica 直頭多job到一排返唔到嚟拍片 近期都主演yolo 譚仔吉列廣告
kayan9896 yolo之外 ian新歌dwbf mv又做女主
慈 口罩小姐 商台訪問 snapask

說別的
kayan其實算係成員修哥冇講過喎
成員應該以官方ig follow為準
尋晚都講過8個幕前一人要比兩舊同埋火柴唔知點計
yanny話9個幕前 然後全場打咗個凸
唔知果下yan當火柴定9896係
修講過第一階段係8個人
火柴唔計 佢定位仲係幕後
反而岑 Yanny出現頻率感覺未夠
唔夠平均
yanny嗰下係計左火柴
因為佢地個班底唔係素人
佢地有一半係一直已經係演藝圈發展緊
單單4月份殺上viu同未來幾部電影都有份
就知佢地每個人本身唔靠試當真都可以好多發展
試當真係加速佢地彈起平台
但始終youtube係最貼地可以同觀眾keep contact既平台
希望佢地第日紅到一線都唔好將呢邊當做業餘 好好平衡
如無意外遲幾個星期就有四台合作 應該又可以爆上一輪吸多啲街客
都係嗰句 毋忘初心
仲有Creamy Jackie 豪腎 4個合體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞