試當真(修/豪/賢/火柴/Locker/ca/慈/Yan/其/Eddie/Ellen/Casper) (13)

1001 回覆
61 Like 73 Dislike
豪哥朋友牙達今日都一齊出po反防疫
我想佢地二創暗戰小巴果段,最好男女掉番轉咁玩就搞笑
小薯茄fansFF吓將來四台一齊玩party game同吾識問答大賽
今次4台應該係起步
希望今次之後佢地平時都會互相去客串下
呢d collab算唔算少食多滋味?
呢個節目夾whizoo 應該唔錯,佢地少戲劇但綜藝智識型路線都又有得笑又有野學到
可能未必係四台一齊玩,例如蕃茄薯仔talk,或揾呀莎客串嗰啲,夾到個期就可以進行。甚至可能廣告片,arm channel 講法就做大個餅都有機會可行。當合作過第一次,熟絡左下次有搞作都會更順利。
本身大家互不相識
而家玩過一次生兩次就熟啦
3D整, 利害
四台入面計最出名個個係咪都係游學修?
唔係佢就係小喬
期待成功之後再拉埋好青年荼毒室入隊
視乎咩界別同年紀,會有唔同結果,因為(傳統)娛樂圈嚟計,分分鐘係Yanny最多人識
荼毒室帶紅試當真
而家應該係珈其
想問有無出過殺手豪系列既signal stickers? 想要 特別係“呃!”果堆
笑死 真係blur 左腎仔個樣
呃 係IG朋友上集至真
斜棟今集有腎仔客串 不過final cut blur左佢
試當真上Cartier event
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞