[特倫斯]林家謙討論專區 神奇的糊塗魔藥 零時零分上線

1001 回覆
301 Like 57 Dislike

想問下林家謙其實有冇用過酒精搓手液?
https://lih.kg/2495804
01話個story係軒仔send畀佢
下 都唔似 咁都有得講
對咗個icon 唔覺係 唔知邊個講
加油啊家謙
其實我懷疑琴晚好多鬧嘅人根本冇睇,平時都冇睇開chill club,主持呀Thor ig都話感受到佢嘅謙虛,係啲人自我代入無限放大
連登不嬲係咁
碌轉fb ig YouTube 都有人話覺得佢串 100個可能有2-3個 一句起兩句止 係連登先會瘋狂狙擊
認真現場同frd睇都覺得佢正常發揮
事後再重温多次 坦白講有d位係唔完美 可以包裝得好d
但未至於開幾廿個post去討論
又講到本身好鐘意 宜家跌晒眼鏡咁誇張
好彩ig d cm正面好多
放大之餘又不斷出現另一位歌手個名,唔知係咪有人刻意想挑起兩邊fans 互相攻擊 言行只係略為唔夠得體,瑕不掩瑜,根本不足以否定家謙一路以嚟嘅努力
仲要出埋fake news,又一大埋人唔fc信撚哂
林家謙我愛你啊
太紅先會俾人咁反法

以前容祖兒、謝安琪兩派互屌就係咁,
自此都好少有咁多人咁care香港歌手
細心就留意到家謙拎男金時,喺台下企定向歌手們鞠躬
每次上台前都會同遞咪工作人員點頭,或講唔該,或至少望人一眼
第一個歌手多謝chill club嘅工作人員,雖然可能係因為佢已經冇人可以再多謝
本身想靜靜地,廢事引戰,不過忍唔住,唯有圍爐講幾句,之後我會靜靜地聽歌㗎喇
算啦 出面班人唔會睇架
只要家謙做好自己 唔好再俾位人入就ok
唔會睇
連登係咁 大把人無睇過都人云亦云
你睇下上年達哥d post就知咩事 成班連登仔當fake news係真野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞