[特倫斯]林家謙討論專區 神奇的糊塗魔藥 零時零分上線

1001 回覆
301 Like 57 Dislike
今次抵屌啦,頭兩次上台個感言真係災難級,上TVB拎獎又唔見佢咁hea。

利伸,Cd Rom,平時有睇佢訪問知佢唔識講野,但今日個程度,已經唔係用唔識講野就兜到。

To 林家謙:知你有mon post,想同你講聲唔好俾咁大壓力自己同唔好上咁多tvb。同埋俾啲自信,肯定返自己嘅成績,唔好太care 啲話你唔得嘅人,因為支持你嘅一定係大多數!
仲要可以比joey tang肯定
有一個環節
其實睇返多次佢拎十大嗰陣啲對答 根本就同平時一樣
已經未係串Serrini 或者陳蕾嗰個程度
唔上連登都唔知咁多人屌佢
睇緊直播嗰時完全唔覺有問題
可能睇慣咗佢平時同frd講嘢都係咁
屌好驚佢見倒連登啲post 之後會縮返做幕後
我真係屌柒班連登仔
家謙加油有另外一個諗法本身個頒獎禮都係俾啲歌手玩下發揮下,會唔會係家謙成日上chill club玩熟哂所以玩下嘢派下膠,不過我都唔過份猜測,真心唔希望佢番幕後自己都係內向型係一個地方玩熟左之後真係會放啲同做on9嘢
今晚終於平反到
家謙!呢度有好多愛你嘅人啊 撐住呀 多謝你一直帶俾我哋咁多好作品 你係值得嘅 俾多啲信心自己 everything will be fine

見到出面又批鬥就好想po呢張相不過可能到頭來會害左家謙 都係等d haters 自high完算
唔知係邊個圈內朋友/fans
忍唔住dm左佢 成5,6點仲出story 可能望左連登成晚 家謙入呢度啦
佢應該真係睇咗呢度成晚
其實FB都有零零星星幾條友講 其餘都一面倒撐佢
連登班友 希望快啲告一段落
牙謙:

你繼續做好你既音樂就夠啦!

沉晚有一刻我係唔想你再有獎拎 驚你比人反

驚你會唔再出自己唱既歌

我既擔心可能係多餘

不過都好想比你知真係有好多人鐘意你既作品同你既演繹風格架!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞