[神作] Re:從零開始的異世界生活 第三季製作決定?? 討論區 (27) 討論劇情超過動畫需四重加密 !!

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
聽得多你就唔洗等
話時話同腸姐一齊打大宅個細路女最尾去左邊?
捉住左收埋去地牢
動畫黨想問:
1) 帕克係唔係知道咗小丑玩靈魂, 所以話佢永遠都只會係人類?
2) 小丑點樣係EMT同帕克之間的契約做手腳?
3) 小丑、魔女同男巫的戰鬥, 小說之後會唔會再提?
4) 四位具有自我意識的琉茲中, 成個第二季點解好似得「白琉茲」同「黑琉茲」兩個有戲份? 小說有無交代另外兩位琉茲負責甚麼?
所以係邊個收埋咗486封信?
睇完細節補充之後鳩估:

利申動畫黨,唔好透太多thx
得佢有可能
1)邏輯上人冇咁長命,有多娜既知識一定有辦法,明顯知道羅茲依然係初代羅茲。永遠都係人類我覺得有兩點
1,30%係無論你點模仿佢(Hector),人類既能力有極限
2,70%係你依然係人(唔係咁易就可以拋棄人性)
2)可能當係Hack入去
3)一定會不過未寫,一路以黎感覺上長月都plan得好清楚
4)三個黑琉茲有輪著出場,有明顯講出黎嗰集係486用手巾自殺再直衝實驗室再同琉茲喺小屋對話嗰陣
本來就係四人輪著做一樣既野,十年前剔走席瑪就得返三個輪著做
1.應該知,但唔關事 我諗係話佢能力唔夠魔人勁或者深層意思係佢放棄唔到人類情感
2.設定既野無咩點,當佢純粹阻礙PUCK係粒水晶出黎
3.應該會 但有排
4.有3個黑其中2個有出現過 負責既野一樣
白無野做 被免職 做廢老hea
多娜個樣唔同左代表佢同羅茲一樣係換過身體
其實wf嗰邊好似人員都有啲問題好似,我唔知啦,我唔知我有冇睇咗啦
但係真係呀唔好千祈唔好換公司呀如果唔係好似巨人咁樣㗎啦
我唔想見到email變咗第二個樣呀唔該
即係好似話要係請人呀唔夠人手畫呀好似
佢之前成功換身體就唔會之後研究不老不死
奧托你塊面仲痛唔痛
估唔到第二季配音配左成年咁耐
咁既話出OVA/劇場版機會大D
唔係既話真空期會好耐
4. 動畫入面3個黑都出過場(EN 講),但得兩個自我介紹過
除左做的野一樣之外,佢地的記憶係共通的
sorrrr....
想知向邊個復仇?puck? 羅茲?怠慢司教?

傲慢線可以玩命同用腸姐,貪食線就靠夏烏拉?

呢條線係純靠自己同地龍?
下季有雷姆未
等10年都唔知醒未
又要等幾耐先再出
幾舒服,可以打多幾下
水瀨今季係咪冇糧出
有幾句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞