[神作] Re:從零開始的異世界生活 第三季製作決定?? 討論區 (27) 討論劇情超過動畫需四重加密 !!

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
其實我覺得聽日呢佢畀我哋睇下少少個vr場地
一定冇第三季
一定冇雷姆if動畫化消息

我諗諗下覺得有可能喎
如果個特別活動只係日本先可以見到嘅話,而冇現場直播,咁就今日宣布製作
集氣!開始倒數直播
究竟第三季會唔會公佈製作決定?好期待呀!!!
得李依同小林兩條友 觀望算啦
上次講2期係全員出動晒咁濟
今次好似係真正活動之前嘅宣傳活動多啲,今日應該唔會有大嘢公開
(雖然我想被打面
笑死 喺live嗰個讀人哋寫嘅幻想同EMT求婚環節度有人微劇透
😮😮😮😮
嗰度我真係笑死咗
完lu 散得散得
老實講我覺得兩個星期嗰個stage event嗰度公開宣布製作第三季嘅機會係有喺度
re0帶畀kadokawa嘅利潤就唔使多講,嗰啲之前已經討論過,如果而家kadokawa腰斬re0嘅話就會好似劈咗自己搖錢樹咁
第二係你會發現第二季接近完結嘅時候係keep住仲有re0相關嘅企劃(啲game、figure),反而播緊嘅時候冇。如果話播緊嘅時候出企劃,就可以理解為食住道水吸下金啫,但完先嚟推出嘅話,原因更可能係為咗keep住熱度for之後嘅季度
最後就涉及少少小說劇透
講得好好呀巴打!!
你開始學我推測
https://twitter.com/taka8rie/status/1401446320364081154/photo/1

小林你真係衰
https://twitter.com/yusuke032510/status/1401446765035851776/photo/1

佢兩個喺度扮求婚呢搞到我覺得佢兩個真係真人求婚的小林同高橋李依就好似下面呢張圖咁樣

死火佢現場舉行嘅時候係會直播或者錄低咗然後之後係有得網上睇返但好似係要畀錢嘅
好似都係冇講
等20號
20號個stage唔知會唔會好似輝夜個音樂會咁唔俾流出
shxxt 要日本電話驗證呀!!!!!!!!!!!頂@@@@
其實你有冇睇過上一句講咩㗎我咪話咗啦
係要買飛先可以睇㗎
但係而家原來要日本電話要驗證
即係冇得睇囉
呢個等佢擺youtube trailer
話時話個大兔公仔唔知邊度有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞