[神作] Re:從零開始的異世界生活 第三季製作決定?? 討論區 (27) 討論劇情超過動畫需四重加密 !!

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
https://lyy289065406.github.io/re0-web/gitbook/book/markdown/ch/chapter041/07.htm
原來原作有講佢哋係講咗啲乜嘢但係唔係喺房入面講
製作組好用心竟然講話要喺房入面講!
而且我覺得原作仲好過動畫
https://lyy289065406.github.io/re0-web/gitbook/book/markdown/ch/chapter040/133.html

原來呢啲雪人帕克呢係486整出嚟嘅,嗰個搞笑場面大致同原作差唔多,但係原來呢486同拉姆佛雷德尼卡講呢件事嘅時候,emt開始諗個bb叫咩名
小說會多啲內心描寫,動畫做得隱晦啲既位喺小說會容易理解啲,小説既打鬥甚至精彩過動畫。
好彩依度冇人劇透
四重加密措施做得好
feel到你打開緊潘朵拉的盒子
唔係
我都未追哂
純粹覺得出面可以學下依度
動畫同小說黨可以和平共處
應該話巨人太受歡迎就真 re0劇透wfc
原作黨少姐
不過而家re0都無咁重大事情可以劇透到
呢到大家都會自律四重
唔死先係
聽講486 無死好耐
動畫未做到小說進度
唔小心劇透仲會po J圖
巨人4月漫畫大結局一出會唔會即刻出現劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞