[神作] Re:從零開始的異世界生活 第三季製作決定?? 討論區 (27) 討論劇情超過動畫需四重加密 !!

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
下季雷姆會醒未
重有
特登撞入去魔女墓
留信比法蘭
控制貝蒂行動
上集BETTY自己講,佢特登走入黎講句野搞到BETTY 送486佢地入聖域
我想問呢part係動畫邊段 我可能miss左
作為EMT忠實粉絲嘅我覺得最尾一集超好
你睇番講羅茲A 去到 L,話L入聖域見魔女個段啦
吓,即係我明知 個痴線佬係後面比人拍一野,佢就會打柒佢前面個條友

我特登拍佢一野,等佢打柒佢前面個位我的仇人,咁都唔係控制係乜?
佢特登走入去講個句就係為左由BETTY 送486佢地入去,咁唔係控制係乜?

唔係真係我叫你做A 你就做A呢D先係控制GE
兩個多娜唔同,係直情指唔同人定係咩
點解會有兩個多娜
咁邊個先係魔女
11、設定上,486在墓室裡頻繁遇見的多娜是18歲左右。墓裡沉睡的多娜比她要大出10歲左右。
看著相似,卻是另一個人……?大家能有這樣的印象就行了。
作者都未解
唔明,重要講粗口真係好可憐

重要吹到係羅茲叫人幫手,明明佢只係講左句我去聖域見強欲魔女咁樣叫"叫人幫手" 我輸了
有勇氣先好開
長月見到即刻哭𠹌咗
上一集
剩係講結果黎講其實就只係用相信我之術搵隊友,之後分隊打,最後贏左 所以個過程先最重要
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞