<哥斯拉大戰金剛>劇透討論區

1001 回覆
106 Like 10 Dislike
似夾硬比個角色日本人做咁
個名改改佢米好D. "金剛大戰哥斯拉"
事實今集係金剛做主角. 哥斯拉明顯係配角.

成套打唔少.幾好睇,無咩野悶場.
不過香港個part, 打來打去都係香港島中灣,銅鑼灣.
如果由九龍打到去香港島會好D.
The movie is made by Legendary Picture, which is owned by China Wanda Group.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Legendary_Entertainment
想要imax poster
邊到可以買
The movie is made by Legendary Picture which is owned by Chinese
Cut果三條on9嘅戲 交待下依個角色仲好啦
有無巴打IMAX海報多
願意收購
求其話佢覺得哥斯拉害死佢老豆
想復仇咪算
最後迷途知返
控制機械基斯拉停咗一兩秒比人打爆咪算
金剛大哥
真,把斧頭劈落隻蜥蝪個頭度都可以無事
話時話雖然個名都唔係太重要
但我覺得套戲名其實應該掉番轉改做kong vs godzilla
根本就係kong既外傳/續集黎
apex 間野真係on99
能源果到又係
以為要落地心採樣拎上去
點知鳩scan就得
三傻係香港個祭壇困到放隻野出黎夾硬射爆
無apex呢間野同隻機哥
直接話kingkong 大隻左要轉屋企果陣俾哥斯拉狙擊仲好
但係成套戲金剛先係主角
根本apex 3on9𠴱邊啲戲可以俾曬小栗旬黎做都得
係死都要賣下11波罅
無聊改下劇情
刪撚左apex間傻閪公司
哥斯拉完咗姐
仲有其他
就係唔夠打先要寫到阿kong係正義主人公拯救世界咁
哥斯拉有實力 金剛做主角 兩邊fans都唔會得罪
King之前住喺骷髏島好地地都係佢屋企送返佢去骷髏島得唔得,唔一定送去地心咁遠
哇 你黎個倒掛阿?
超級大傻仔呀
你都唔係對住哥斯拉
你點倒掛阿大佬
有把神武
係地心日日叉電打怪升lv

骷髏島新手島
哥斯拉踩住金剛時咆吼金剛個喊樣加埋有啲綠光,又諗起bvs,save matha
其實有冇人覺得
斧頭個刃位
根本就係哥斯拉啲背鰭黎架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞