<哥斯拉大戰金剛>劇透討論區

1001 回覆
106 Like 10 Dislike
岩岩睇完 想問個時間序 係點 想追番晒
地心講左兩集,地下磁浮列車現實真係研究緊
初初睇玩具覺得唔靚 但電影畫面睇落就好型
東寶同庵野都反咗面
荷里活同庵野幫佢拍返紅套野 唔該都冇聲就拎返嚟自己賺錢
佢係拍得掂當初就唔洗停咁多年都唔出哥斯拉啦
如果冇前兩者幫東寶拍返起哥斯拉 東寶自己拍問心會唔會有人睇
第二集好睇好多
呢集只係kong 第2集
我係想睇哥斯拉
淨係認得有John Wick 住酒店嗰個櫃台
Apex間野突然彈起
上集有冇講過
堆黑科技勁撚到
如果直接話君主暗部仲好
睇到最後原來無彩蛋嬲撚咗
F檔案大佬
小栗旬係依套入面好似火星異種個博士咁
本身諗住入去睇佢打金剛都應該膠膠地
點知最後做FD子再2打1 好熱血
見到機哥我覺得有驚喜
king kong廢到我心諗機哥唔洗一開波jer住佢啊嘛
呢啲二打六都要追佢十條街
睇下怪獸就算 不要太執著 講鳩好多位都鳩

人體自動適應左地心環境 氧氣都唔洗帶直接呼吸
地心世界又唔知邊度嚟光源

Kong廢到幾乎喺地心俾條蛇殺死 無人類開槍佢斧頭都未拎到就死撚左
唔知邊個勁有心起個地下皇宮 有門 有叉電座 仲要叉滿電地板有哥斯拉圖案

Apex作為國際科技龍頭無錢請保安
淋酒hea機已經夠鳩 但又唔係成部機即刻shut down
咁啱剩係條尾無動力

呢幾個位都睇到好出戲

仲有個位無睇清楚 哥斯拉向地面噴火直穿落地心 d火係上面落嚟定下面上去?
如果由上而下點解kong同架飛船仲向下跳 個portal會彈返佢地上地面?
如果係由下而上就無嘢喇
啲科技咁勁但啲保安同公屋冇分別
成個世界觀
有四部戲
1.Godzilla
2.金剛骷髏島
3.哥斯拉II王者巨獸
4.哥斯拉 大戰 金剛
衰撚過公屋啦
門冇鎖
冇人守
冇cctv

間野太突兀
為作而作
有冇設定 漫畫補充下呢間公司
超進化
反正地心同地面上下反轉架嘛,佢哥斯拉角度咪上至下 金剛角度咪掉轉
本來都好地地 街佢個臭街滙豐變京東
劇情算撚數 預左鳩
但第一場水中戰拍得幾有張力
之後香港大戰都好睇

Eleven 索左可食用
未睇冇追post,想問值唔值得去戲院睇有冇冇劇透講一講套戲好唔好睇

諗緊去戲院睇定下星期係hbo睇算
打鬥好睇 但劇情比想像中更鳩好似cut 左好多咁 將三人組全段cut 哂佢算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞